Semne că ai un suflet special

Semne că ai un suflet special

Viorica Ghinea, redactor

Fiecare om este special în felul lui, însă trebuie să recunoaștem că există în jurul nostru persoane prea bune pentru această lume. Ele au un suflet bun și sunt o adevărată comoară pentru cei care au ocazia să le cunoască, dar, din păcate, sunt și cel mai ușor de rănit.

Te numeri și tu printre aceste persoane? Iată șase semne că ai un suflet special!

Ai un suflet special dacă...

1. ... nu ești materialistă.

Banii nu ți-au adus niciodată împlinire sufletească, iar obiectele cumpărate nu valorează atât de mult în ochii tăi. Pentru tine, contează mai mult alte lucruri din jurul tău: iubirea, sinceritatea, bunătatea și armonia.  Îi apreciezi enorm pe cei care ți le oferă necondiționat.

2. ... suferi prea mult pentru cei din jur.

Ești întotdeauna atentă la nevoile celor din jurul tău, astfel că de multe ori îi pui pe ei înaintea ta. Îi ajuți de fiecare dată când apelează la tine și ai face orice pentru a le alunga tristețea din suflet. Ai impresia că durerea ta este mai puțin importantă decât a lor.

3. ... ai înclinație spre spiritualitate.

Ești o persoană interesată de tot ceea ce înseamnă spiritualitate. Cauți sensul vieții în lucrurile profunde, nu în cele superficiale. Îți place să te apropii de persoane care au aceeași înclinație ca tine și te implici în tot felul de discuții, din dorința de a cunoaște ce se întâmplă în jurul tău.

4. ... vezi lumea cu alți ochi.

Ești mai preocupată să te bucuri de lucrurile frumoase care se întâmplă în jurul tău decât de celelalte. Te simți mai împlinită atunci când ai parte de bucurii mărunte decât atunci când ți se promite marea cu sarea. Îți place să duci o viață simplă și armonioasă, așa că nu te complici cu ambiții înalte, ci preferi să te ocupi mai mult de hobby-urile tale.

5. ... nu cauți defecte oamenilor din jurul tău.

Spre deosebire de alte persoane care au spiritul critic dezvoltat, tu preferi să acorzi mai multă atenție calităților unui om. Nu încerci să le cauți celor din jur defecte ori puncte slabe, ci vezi lucrurile bune din ei. Chiar îi ajuți să descopere și alte trăsături pozitive pe care le au și nu le valorifică suficient.

6. ... faci fapte bune și nu aștepți nimic în schimb.

Îți place să îi ajuți pe cei din jurul tău și nu aștepți niciodată ceva în schimb. Faci fapte bune pentru că așa te îndeamnă inima. Nu obișnuiești să te superi dacă ai ghinion în viață și nici nu ceri socoteală divinității pentru că nu te-a ajutat în anumite momente.

Dacă ai bifat mai mult de jumătate dintre aceste semne, cu siguranță te numeri printre acele persoane cu suflet special. Cei dragi se pot considera norocoși pentru că au în viața lor pe cineva ca tine.

Articolul urmator
Semne că ai lipsă de vitamina A
Semne că ai lipsă de vitamina A
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?
Incepe quiz
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.