Testul adorabil care îți spune în ce stare emoțională ești acum

Testul adorabil care îți spune în ce stare emoțională ești acum

Lorena Teacă

Ne diferențiem foarte tare unii de alții, însă unele percepții despre viață pot fi aflate foarte ușor cu ajutorul unor teste de personalitate, cum este cel de mai jos. Acest test îți conturează starea emoțională pe care o ai în acest moment, în funcție de imaginea care îți atrage în mod deosebit atenția.

Cele mai frumoase teste de personalitate sunt cele realizate cu ajutorul iluziilor optice, deoarece imaginile percepute de participanți pot fi foarte diferite. Fiecare dintre imaginile de mai jos folosesc un alt tip de iluzie optică, iar rezultatele conturează modul în care creierul și personalitatea ta privesc viața în acest moment.

Dacă prima dată ai văzut o mașină, înseamnă că libertatea este foarte importantă pentru tine. Iubești să întâlnești oameni noi, să călătorești și să experimentezi lucruri cât mai inedite. Iei viața pas cu pas, faci toate lucrurile la timpul lor, iar stresul e o necunoscută pentru tine. Nimic din ceea ce ar putea să te agite nu trebuie să aibă contact cu tine.

Dacă ai văzut un bărbat cu binoclu, atunci ai tendința să fii foarte analitică. Analizezi orice problemă, o întorci pe toate părțile, pentru a pune în balanță minusurile și plusurile, lucru care te face o persoană echilibrată. Înveți foarte repede și prinzi „din zbor” informațiile care vin spre tine.

Dacă ai văzut litera A, înseamnă că știi să vezi în profunzime și nu te lași influențată de aparențe. Litera A este greu de observat, iar asta indică despre tine că ai „ochi de vultur” și nu îți scapă nimic. Tinzi să vezi detalii pe care nu toată lumea le poate observa.

Dacă ai văzut un crocodil, înseamnă că nu-ți place să riști și te oprești la primele lucruri care îți ies în cale. Crocodilul este imaginea cea mai mare din această iluzie optică, ceea ce denotă despre tine că ești o persoană prudentă, căreia nu-i plac lucrurile riscante. Trebuie să înveți să fii un pic mai detașată și să te lași pradă instinctelor uneori.

Dacă ai văzut o barcă, în momentul în care ai privit imaginea, înseamnă că adori să vezi micile detalii și puține lucruri trec neobservate de ochiul tău vigilent. Tinzi să fii mai creativă decât majoritatea oamenilor din jurul tău. Profită de această calitate și nu lăsa detaliile din micile probleme de peste zi să te afecteze.

Dacă prima dată ai văzut un bătrân, înseamnă că ești o persoană extrem de sensibilă și delicată. Gingășia este trăsătura care te definește și empatizezi cu absolut tot ce se întâmplă în jurul tău. Ești o persoană creativă, care ar trebui să folosească la cote maxime această calitate.

Dacă ai văzut o femeie, înseamnă că ești o fire analitică și calculezi fiecare pas pe care îl faci. Îți place să faci lucrurile ca la carte și nu te abați niciodată de la un plan propus. Încearcă să ai mai multă încredere în oameni și să-i ajuți pe cei în nevoie de fiecare dată când ai ocazia.

Dacă ai văzut stâlpi, atunci ești o persoană care adoră confortul și siguranța. Totuși, ai tendința să fii cam visătoare și prea puțin implicată în munca necesară pentru atingerea scopurilor tale. Trebuie să înveți să ieși puțin din zona ta de confort și să riști, pentru a putea realiza lucruri mărețe în viață.

Dacă prima dată ai văzut bărbați, înseamnă că ești o fire libertină, căreia îi place să-și trăiască viața la maximum. Cu greu te plictisești, fiindcă de fiecare dată găsești lucruri noi și interesante pe care să le faci. Ești foarte sensibilă, așa că ai grijă la oamenii din jurul tău!

Dacă prima dată ai văzut chipuri, înseamnă că ești o persoană mult mai extrovertită decât cei de lângă tine. Ești foarte sociabilă, iubești să te înconjori de oameni și tinzi să fii ușor influențată, mai ales de starea de dispoziție și de energiile acestora. 

Dacă ai văzut un sfeșnic, înseamnă că tinzi să fii introvertită, să ții doar pentru tine ceea ce simți, gândești sau trăiești. Te simți mult mai puternică atunci când ești doar tu cu tine și preferi să stai mai mult în confortul propriei locuințe, decât să ieși în oraș, să socializezi.

Dacă ai văzut o femeie, trebuie să îți pui un semn mare de întrebare. Femeia este la pământ, în genunchi, cu capul în jos și cu mâinile pe cap, semn că se apără de ceva anume. Poate te apasă ceva sau ai un regret profund asupra unui lucru care a trecut și pe care nu-l mai poți repara. Fii mai optimistă!

Dacă primul lucru pe care l-ai văzut a fost un craniu, ar putea fi un semn că treci printr-o perioadă extrem de grea, căreia simți că nu-i mai poți face față, fiindcă deciziile care trebuie luate în acest moment îți dau multe bătăi de cap. Amintește-ți că momentele dificile te fac mai puternică!

Dacă ai văzut mai întâi fața bărbatului, înseamnă că îți dorești cu ardoare un partener. Dacă ai deja o relație stabilă, înseamnă că legătura dintre voi doi este una foarte puternică și sunteți profund conectați unul cu celălalt.

Dacă ai văzut prima oară fața femeii, atunci te simți foarte bine în pielea ta și nu vrei să schimbi nimic din ceea ce ține de tine. Continuă tot așa și vei avea doar de câștigat!

Surse foto: Unsplash

Articolul urmator
Sfaturi dure pentru relații pe care terapeutul nu ți le poate spune în față
Sfaturi dure pentru relații pe care terapeutul nu ți le poate spune în față
Test inteligenta emotionala: cat de bine iti gestionezi emotiile?
Incepe quiz
Test inteligenta emotionala: cat de bine iti gestionezi emotiile?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.