Nu Skin

Trucurile folosite de femeile atrăgătoare ca să-i facă pe bărbați să se gândească la ele non-stop

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Există câteva trucuri pshihologice care te pot ajuta să îi intri în gânduri și în suflet celui dorit cât ai bate din palme. Va fi obsedat de tine (într-un sens bun al cuvântului, desigur). Când vine vorba despre legile atracției sexuale nu există un lucru mai important decât să îl faci să se gândească mereu la tine.

Sigur, ai putea să îl îmbrățișezi, să îl săruți, să-i oferi băutura sau preparatul preferat, însă femeile atrăgătoare au alte secrete prin care pot seduce un bărbat: faptul că îl aduc în punctul în care se gândesc doar la ele.

Iată 5 tehnici subtile prin care îl poți face să fie nebun după tine, fără prea mult efort!

Fii prioritatea lui

Fii prioritatea lui

Există un principiu în maketing numit "top of mind". Este locul în care o marcă sau o companie este poziționată, fiind prima care îi vine în minte cumpărătorului atunci când se gândește la un produs sau serviciu. Poți aplica și tu asta. Nu îl scăpa din ochi și amintește-i că ești acolo mereu, prin mesaje drăguțe sau îmbrățișări pe neașteptate. Când se va gândi la lucruri frumoase vei fi prima persoană la care se va duce cu gândul.

Captează-i atenția

Captează-i atenția

Sigur, nu vei putea fi interesantă pentru toată lumea, însă există o cale prin care poți să-ți îmbunătățești abilitățile de socializare. Secretul comunicării este să fii și o bună ascultătoare. Astfel, în loc să te gândești că discuția este doar despre tine și ceea ce faci tu, strecoară cât mai multe întrebări și despre cel cu care vorbești. Îți va îmbunătăți literalmente viața și relațiile.

Așadar, dacă vrei ca el să se gândească mereu la tine adresează-i întrebări despre interesele, sentimentele și dorințele lui. Adună cât mai multe informații despre lucrurile care îi plac, atât fizic, cât și intelectual. Cu ajutorul acestor informații vei putea pe viitor să dezvolți conversații cu el și despre ce îi place lui, ceea ce îl va face să iubească pur și simplu să fie în compania ta. Asta nu înseamnă că trebuie să îți sacrifici interesele, desigur. Ideal ar fi să găsiți subiecte comune. 

Fii seducătoare

Fii seducătoare

Ok, i-ai captat atenția. Te ascultă, îți răspunde ușor și îți împărtășește lucruri personale. Are încredere în tine și se simte confortabil în preajma ta. Acum poți trece la pasul următor. Să-l agăți este mai ușor după ce i-ai atras atenția, trebuie doar să te folosești de câteva flirturi sexy. Mesajele cu tentă erotică sunt o bună cale de a-l seduce. Dacă sunteți împreună în aceeași încăpere, puteți încerca să pozați sexy. Amintește-ți să fii mereu tu însuți.

Analizează-i comportamentul

Analizează-i comportamentul

Dacă începeți să vorbiți prin SMS-uri, încearcă să îți dai seama unde se duce el cu gândul. Bărbaților le place să folosești cuvinte descriptive. Pentru fiecare acțiune despre care vorbește, introdu un cuvânt sau o idee care să încingă puțin atmosfera. Cel mai important este să îl faci să înțeleagă că îl vrei. Oamenii vor să se simtă doriți, acest sentiment e chiar afrodiziac. Așadar, gândește-te la modalități prin care să îți arăți intențiile. Cu un sărut? Cu o fustă sexy la întâlnire? Cu lumânări și masa preferată? El te va conduce și îți va spune prin indicii cum îi place să fie tachinat și activat. Ține cont de aceste lucruri și joacă-te cu ele.

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.9 (43)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta