Un videoclip care a impresionat o lume intreaga: transformare incredibila

Un videoclip care a impresionat o lume intreaga: transformare incredibila

Redactor Alexa Galgau

Jim Wolf este un veteran al armatei americane, care a ajuns pe strazi si a devenit alcoolic dupa ce a parasit serviciul militar. Organizatia Dégagé Ministeries, alaturi de salonul Design 1, au hotarat sa ii ofere lui Jim o schimbare completa de look, pentru a-i reda increderea in sine si, in acelasi timp, pentru a arata lumii potentialul pe care il ignoram zilnic atunci cand vine vorba despre oamenii strazii.

Aspectul lui Jim era unul neingrijit: par lung si murdar, haine ponosite si urme pe fata ale luptei cu saracia si cu dependenta de alcool. Dupa doar cateva ore petrecute la salon, imaginea lui Jim s-a schimbat complet. Video-ul nu dureaza mai mult de 3 minute, iar trecerea fostului veteran de la imaginea de om al strazii la un aspect demn de coperta unei reviste, te-ar putea lasa muta de uimire.

RobBlissCreative/YouTube

Rob Bliss, producatorul clipului devenit deja viral pe Internet, a spus ca doreste ca prin acesta sa ii faca pe oameni sa ii priveasca cu alti ochi pe cei care traiesc pe strazi - ca pe niste persoane care pot arata bine, si care pot face ceva cu viata lor.

Scopul principal al videoclipului este trezirea compasiunii si eliminarea preconceptiilor formate din cauza aspectului fizic al cersetorilor. Demonstratia i-a vizat nu numai pe cei care au urmarit clipul, ci si pe veteranul Jim Wolf. Dupa ce s-a privit in oglinda si a vazut incredibila transformare, Jim a gasit puterea interioara sa isi refaca viata. Inca o dovada a miracolelor care se pot produce atunci cand crezi in tine!

Articolul urmator
Care este cea mai sănătoasă pâine, potrivit specialiștilor în nutriție
Care este cea mai sănătoasă pâine, potrivit specialiștilor în nutriție
Ești prea bună pentru această lume?
Incepe quiz
Ești prea bună pentru această lume?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
    oblio (anonim)
    19 noiembrie 2013 20:08

    mesajul de baza e: "Nu judeca omul dupa haina!" (cati oamenid e treaba sunt imbracati urit, si cite lichele in costume turnate...