Secretul organismului sănătos și rezistent

Secretul organismului sănătos și rezistent

Redactor Divahair.ro

„Anul acesta n-aș vrea să mă îmbolnăvesc, voi face totul în acest scop!” – tot mai des putem auzi aceste cuvinte. Dar la ce trebuie să fim atenți pentru ca organismul să funcționeze cum trebuie și să reziste la boli? În cele ce urmează vom arunca o privire de ansamblu asupra secretelor unui sistem imunitar puternic.

 

Răcelile și alte boli ale aparatului respirator, cum ar fi gripa, răceala, guturaiul, bronșita sunt o prezență aproape cotidiană în această perioadă dintre toamnă și primăvară, astfel putem afirma fără greș că acest tip de boli este cel mai frecvent în perioada amintită. Organismul este capabil să reziste agenților patogeni dacă are un sistem de apărare propriu funcțional. Pentru funcționarea normală a aparatului imunitar avem nevoie, pe lângă un mod de viață sănătos, și de echilibrul armonios al unor substanțe vitale.

 

 

Cum putem asigura acest echilibru în modul cel mai eficient?

Prin administrarea unui preparat în care se regăsesc oligoelemente indispensabile și care datorită formei de prezentare a produsului pot fi asimilate cu ușurință. Picăturile Béres sunt speciale, deoarece conțin oligoelemente vitale care sunt indispensabile pentru funcționarea corespunzătoare a organismului nostru, dar corpul nu le poate produce singur. Se vorbește mai rar despre aceste substanțe esențiale – fierul, cuprul, zincul, manganul, molibdenul, seleniul, cromul și fluorul –, deși ele ne sunt indispensabile, deoarece acestea răspund, printre altele, de funcționarea corespunzătoare a sistemului de apărare al organismului față de agenții patogeni. Administrându-ne aceste picături ne sprijinim sistemul imunitar.

Află de pe site-ul http://beres.ro/ mai multe informații despre cum contribuie picăturile Béres la o bună funcționare a organismului și cum acționează fiecare substanță din compoziția lor în parte!

 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.