Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Și cele mai puternice femei obosesc. Luați o pauză!

Miercuri, 04.03.2020

Chiar și cea mai puternică persoană obosește până la urmă. Atunci când trebuie să ai grijă de toți cei din jurul tău, oricât ai fi de rezistentă, la un moment dat, simți că forțele te părăsesc. Ai sentimentul că nu mai poți ieși la liman, că nu te mai descurci cu toată munca pe care trebuie s-o faci singură.

Independența este bine-venită, atunci când nu înseamnă singurătate totală și lipsa oricărui sprijin. Dacă te-ai obișnuit să faci totul pe cont propriu, cei din jur se vor aștepta mereu să te descurci singură în orice împrejurare.

femeie obosita

La un moment dat, îți vei da seama că nu poți conta pe nimeni și că poverile te copleșesc. Dar vei constata că nimeni nu realizează cum te simți, pentru că i-ai obișnuit pe toți să te creadă puternică și invincibilă.

Chiar și cea mai puternică femeie are nevoie de afecțiune

Nicio femeie nu dorește să se simtă singură. Dragostea și sprijinul cuiva îi sunt necesare oricărei ființe umane. Uneori, oamenii puternici se satură, pur și simplu, să facă pe eroii. În astfel de momente, ei sunt cei care au nevoie să fie salvați.

Oricât ar fi de puternică, o femeie are momente în care tot ce își dorește este să-și lase capul pe umărul unui prieten sau să fie ținută în brațe de iubitul ei. În astfel de clipe, nu mai este o eroină, ci o persoană ca oricare alta, care are nevoie de loialitatea cuiva și de o mână întinsă atunci când se simte depășită de situație.

Chiar și cea mai puternică femeie se poate prăbuși

Iar acest lucru se întâmplă când o femeie și-a folosit toate resursele pentru cei din jur și nu mai are energie pentru ea însăși. În astfel de momente, o femeie poate ajunge să nu se mai ridice din pat, pentru că trupul, inima și sufletul ei sunt mult prea grele.

Atunci când tot ce a clădit se dărâmă și nu este nimeni lângă ea s-o ajute, chiar și cea mai puternică femeie își pierde speranța și capacitatea de a lupta mai departe.

Chiar și cea mai puternică femeie are nevoie de o pauză

Sunt momente în care trebuie să predea ștafeta altcuiva, să-și reîncarce bateriile și să încetinească puțin, dacă nu vrea să fie total epuizată și să se îmbolnăvească.

În aceste momente, o femeie nu trebuie să mai ascundă faptul că este vulnerabilă, că nu are superputeri și că are nevoie de o persoană de încredere care să o susțină.

Chiar și cea mai puternică femeie obosește

La urma urmei, această putere se dobândește cu multe eforturi, înfruntând provocările și greutățile vieții. Este de la sine înțeles că nimeni nu vrea să se dovedească mereu puternic, că toți avem nevoie de clipe de răgaz, în care să ne încredințăm propria bunăstare în mâinile altcuiva.

femeie pe canapea

Orice femeie obosește, până la urmă, și speră că va găsi pe cineva care să-i preia măcar o parte din povară și să meargă alături de ea, însoțind-o cu tandrețe și grijă pe drumul vieții.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Toate plăgile și pandemiile din istorie s-au petrecut sub aceste auspicii astrale, pe care le trăim și acum: urmează trei aspecte dezastruoase pentru omenire (29297 vizite)
  2. Toti cei care s-au născut înainte de 1990 trebuie să-și facă aceste analize, potrivit lui Adrian Streinu Cercel (8686 vizite)
  3. Doctorul Adrian Streinu-Cercel ne spune care este cel mai eficient tratament împotriva febrei (8432 vizite)
  4. Oamenii de știință avertizează - acesta este simptomul ascuns al infectării cu coronavirus! (7433 vizite)
  5. False sau adevărate? 6 remedii care te-ar scăpa de coronavirus, viralizate pe Internet, explicate de specialiști (6828 vizite)
  1. Veste uluitoare: Vaccinul românesc anticovid-19, recunoscut oficial de OMS! Am intrat în liga mare! (nota 4.9)
  2. Doctorul Adrian Streinu-Cercel ne spune care este cel mai eficient tratament împotriva febrei (nota 4.8)
  3. Poate și acum suntem fericiți și nu știm... (nota 4.8)
  4. Cum purtăm corect măștile și mănușile chirurgicale. Sfatul doctorului: "Au două fețe: una curată și una murdară” (nota 4.7)
  5. Un om de știință avertizează: "Până la sfârșitul anului vom rămâne fără părinți și bunici" (nota 4.5)
  1. Cum te îngrijești acasă, dacă ai COVID-19, și cum te comporți dacă locuiești cu un bolnav de coronavirus (0 comentarii)
  2. Avertismentele unui medic italian: ce probleme pot avea după vindecare persoanele care au suferit de COVID-19 (0 comentarii)
  3. Veste uluitoare: Vaccinul românesc anticovid-19, recunoscut oficial de OMS! Am intrat în liga mare! (0 comentarii)
  4. 6 simptome-cheie pe care le ai dacă suferi de coronavirus (0 comentarii)
  5. Cum purtăm corect măștile și mănușile chirurgicale. Sfatul doctorului: "Au două fețe: una curată și una murdară” (0 comentarii)

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!