START la multivitamine & minerale. START la multă stare de bine.

START la multivitamine & minerale. START la multă stare de bine.

Andreea Constantin

Adoptarea unui stil de viață sănătos poate aduce o mulțime de benficii, atât pentru noi cât și pentru cei din jurul nostru. Starea de bine depinde de felul în care ne hrănim, de activitățile pe care le desfășurăm, de atenția pe care o acordăm stării mentale și emoționale, de relațiile pe care le dezvoltăm cu oamenii din jur, mai exact de grija pe care o manifestăm atât față de noi, cât și față lumea care ne înconjoară.

Ai grijă de organismul tău și asigură-i tot ce are nevoie pentru a funcționa la potențial maxim: mișcare, o dietă compusă din multe fructe și legume, un program de somn satisfăcător, dar și o stimulare mentală. Iar dacă dorești să-ți suplimentezi aportul de multivitamine și minerale, poți apela la suplimentele alimentare OSTART. 

Produsele din gama Ostart au grijă de sănătatea oaselor, mușchilor, dinților, reduc oboseala și extenuarea și susțin sistemul imunitar printr-un complex de vitamine și minerale. Poți alege între:

OSTART COMPLEX Ca+Mg+Zn+Se+D3 comprimate - este o combinație echilibrată de minerale, oligoelemente și vitamina D3, aportul acestora fiind esențial în menținerea stării generale de bine a organismului, în perioada de creștere la copii și adolescenti, precum și pentru susținerea capacității de efort și a refacerii organismului în perioadele de convalescență.

OSTART Multivitamine & Minerale cpr efervescente - combina cantități optime de vitamine și minerale, ce sprijină procesele normale ale oaselor, mușchilor și pe cele din sânge, menține sănătatea pielii, a părului și a unghiilor, reduce oboseala, susține imunitatea, menține metabolismul energetic normal.

OSTART BALANCE Mg + B6 cpr efervescente - esențiale pentru menținerea stării de sănătate în parametri optimi. Complexul Mg-B6 ajută la reducerea oboselii și extenuării, Magneziul susține funcția sistemului nervos, iar Vitamina B6 menține sănătatea psihică.

OSTART PLUS Ca + K1 + D3 cpr efervescente - un produs complex ce sprijină procesele normale ale oaselor, mușchilor și pe cele din sânge, menține sănătatea pielii, a părului și a unghiilor, protejează celulele împotriva stresului oxidativ.

OSTART PLUS Ca+K2+D3 comprimate - se recomandă în perioade caracterizate de pierderi de minerale cum ar fi pierderea masei osoase la persoane în pre- și postmenopauză sau la persoane vârstnice precum și în cazul pierderilor excesive de lichide și electroliți (de exemplu în timpul activității fizice intense sau în perioadele de caniculă) sau în cazul în care organismul necesită un aport crescut de calciu, cum ar fi perioadele de creștere la adolescenţi.

Aceste produse pot fi achiziționate din farmaciile partenere și de pe magazinul online: www.shopfiterman.ro.

Urmăriți-ne și pe rețelele de socializare: @FitermanPharma

Articolul urmator
Când se iau vitaminele și mineralele pentru efect sporit
Când se iau vitaminele și mineralele pentru efect sporit
Ce bărbat este în stare să îți aducă luna de pe cer?
Incepe quiz
Ce bărbat este în stare să îți aducă luna de pe cer?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.