Depistează si tratează la timp infecţiile urinare! Află cum!

Redactor Andreea Baluteanu

Infecţiile urinare ştiu să îşi aleagă cele mai proaste momente pentru a-şi face apariţia în viaţa ta: înainte de o întâlnire cu cineva drag, de o vacanță sau de o prezentare importantă!

Pentru că nu vrei să îţi petreci cele mai frumoase clipe cu un asemenea disconfort, există cea mai bună soluţie pentru depistarea şi tratarea la timp a infecţiilor urinare: gama Uractiv! 

Spune adio infecţiilor urinare cu Uractiv!

Infecţiile urinare sunt provocate de acţiunea unor agenţi patogeni (bacterii, paraziţi, fungi) la nivelul tractului urinar, care împiedică funcţionarea normală a rinichilor sau a căilor urinare. Principala cauză a acestei afecţiuni este infecţia cu Escherichia coli (nesuferita E.coli), iar simptomele le-ai experimentat şi tu, cu siguranţă: usturimi sau dureri la urinare, nevoia imperioasă de a urina frecvent, eliminând însă cantităţi reduse de urină, agitaţie, stare nervoasă, dureri lombare inferioare, urină tulbure sau urât mirositoare, şi, în cazuri mai grave, urinare cu sânge, greţuri, diaree sau febră.

Deşi peste 50% dintre femei suferă cel puţin o dată în viaţă de infecţii urinare, multe dintre ele se tratează după ureche, apelând la remedii care au funcţionat pentru bunica, mama sau prietenele cele mai bune. Deşi considerăm că este perfect normal ca femeile să comunice şi să se sfătuiască cu dragoste, de câte ori au o problemă, noi îţi recomandăm să apelezi la tratament specializat, cu eficacitate demonstrată. Nu te vom trimite la doctor, pentru că am descoperit soluţia de care te poţi bucura în intimitatea casei tale, gama Uractiv, prima gamă care detectează, tratează şi previne infecţiile urinare!

Ţi-am trezit interesul? Află că Uractiv este brandul nr 1 în categoria produse urologice, conform raportării CEGEDIM 2015 (companie de analiză şi studii de piaţă, cu specializare în farmaceutice). El vine în ajutorul tău cu două produse bestseller: Uractiv Test şi Uractiv Forte.

În viaţa agitată a unei super femei, vizitele la doctor sunt uneori imposibile. Tocmai de aceea, Uractiv îţi aduce la dispoziţie un super aliat, care te va ajuta să depistezi cu exactitate dacă suferi sau nu de infecţie urinară. Dispozitivul medical Uractiv Test poate înlocui analiza de laborator şi este cel mai utilizat home test de infecţii urinare din România, conform raporturilor CEGEDIM 2015. Îţi vom spori încântarea atunci când îţi vom spune că nu este doar extrem de uşor de folosit (îi poţi „testa” verdictul acasă, la birou, chiar şi atunci când eşti în vizită), dar este prevăzut şi un mecanism complet de testare, verificând eritrocitele, leucocitele si nitriţii.

Aşa cum ţi-am promis, utilizarea sa este floare la ureche: introdu în recipientul cu urină pregătit în prealabil banda test din ambalajul Uractiv. Banda este prevăzută cu trei câmpuri, indicând fiecare nivelurile pentru leucocite (roz deschis), nitriţi (alb) şi eritrocite (galben închis). După ce banda a fost acoperită în întregime, scoate-o din recipientul cu urină şi plaseaz-o orizontal, cu câmpurile de testare în sus. Oferă răgaz dispozitivului timp de 30-60 de secunde şi apoi compară rezultatele obţinute cu cele din tabelul de pe spatele cutiei. Voila, tocmai ai devenit propriul tău doctor, cu pregătire de cinci stele.

Uractiv mai are o veste bună pentru noi: primeşti Uractiv Test cadou la achiziţionarea oricărui produs din gama Uractiv!

Ai aflat că suferi într-adevăr de infecţie urinară? Nu-ţi face griji, avem cea mai bună soluţie la îndemână! Este vorba despre Uractiv Forte, singurul supliment alimentar care conţine albastru de metilen (cu proprietăţi dezinfectante, antiseptice şi antibacteriene) şi strugurii ursului (antimicrobian şi antiinflamator, utilizat de secole de popoarele nordice pentru tratarea infecţiilor urinare). Beneficiind de aceste super ingrediente, Uractiv Forte va restabili sănătatea tractului urinar, având cel mai complex mecanism de acţiune de pe piaţă: alină durerile şi iritaţiile cauzate de infecţie, distruge şi elimină bacteriile răspunzătoare de afecţiunea ta, elimină nisipul şi anulează riscul formării litiazei urinare. În plus, acest produs minune va preveni infecţiile urinare ulterioare, asigurându-se că nu va mai trebui să te confrunţi cu această problemă specifică nouă, femeilor.

De acum încolo, poţi sta liniştită: rezultatele Uractiv sunt dovedite clinic, iar tratamentul nu va interfera cu activităţile tale. Administrarea nu a fost nicicând mai uşoară: două capsule pe zi, începând cu vârsta de 12 ani. Setează-ţi alarma telefonului şi pregăteşte-te să scapi mai repede decât ţi-ai fi închipuit de infecţia urinară.

Vrei să scapi pentru totdeauna de nesuferitele infecţii urinare? Pe feminitatepura.ro vei găsi toate informaţiile de care ai nevoie pentru a fi perfect înarmată împotriva acestei afecţiuni, care ne vizează cu precădere pe noi, femeile!

Dacă eşti sănătoasă, ai mai mult timp să explorezi toate laturile feminităţii tale. Regăseşte-ţi culoarea prospeţimii în obrajii fără blush şi zâmbetul de milioane, în absenţa oricărui ruj! Învinge orice teamă şi orice complex, aşa cum ai pus capăt buclucaşei infecţii urinare, priveşte-ţi chipul senin cu încredere şi scoate la lumină super femeia din tine! Ţi se par deziderate imposibile? Pe pagina de Facebook a site-ului Feminitate pură vei face cunoştinţă cu femei la fel ca tine, adevărate, complexe, temătoare, minunate, cu o putere ascunsă care poate muta munţii din loc!

Ai grijă de tine, luptând eficient contra infecţiilor urinare cu gama Uractiv şi celebrează-ţi Feminitatea Pură!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.