Shopping
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Bijuterii vikinge pentru barba/par Valsgarde

Bijuterii vikinge pentru barba/par Valsgarde
35RON Gothic Fairy

Această bijuterie este destinată in special bărbaților, pentru barbă, dar poate fi folosită și de femei pentru a prinde șuvițe de păr.
Poți purta bijuterii pentru barbă pentru a fi la modă, pentru a iți păstra barba ordonată și a avea un look sofisticat, sau pentru a te conecta cu rădăcinile tale ancestrale, intrucat popoarele din vechime foloseau foarte des acest tip de podoabe.
Acest inel pentru barbăValsgarde imită accesoriile originale vikinge găsite de arheologi in Norvegia. Designul este inspirat de o bijuterie din secolul al VII-lea, cu animale mitologice interconectate. Este perfect drept ornament pe o șuviță mai groasă, cantărind 8.4 grame și măsurand 1.4 cm x 1.8 cm, cu o gaură de 8 mm.
Poți prinde bijuteriile in barbă/păr folosind un fir de ață sau folosind unealta ajutătoare produsă de Alchemy, pe care o găsești AICI.
Proiectat și realizat manual in Scoția din aliaj staniu-cupru de cea mai bună calitate, conform normelor Europene privind conținutul de plumb, cadmiu și nichel din bijuterii.
Dimensiuni: lungime 18 mm, lățime 14 mm. Diametru deschidere: 8 mm.
Prețul este pentru o bucată.

Cumpără acum

Gothic Fairy va mai recomanda

Pandantiv argint Angel Caller - Clopotel pentru inger107RONGothic Fairy
Cutie bijuterii cu oglindă Unicorn Sacru51.95RONGothic Fairy