Shopping
Înapoi la

SENSITIVE COMFORT

Orhideea - apreciere a frumusetii 

Orhideea este simbolul Sensitive Comfort, este un simbol al perfectiunii, al abundentei si al evolutiei spirituale.

Atunci cand  ne concentram  asupra minunatiei acestui simbol,  aducem un strop de frumusete exotica si prosperitate in vietile noastre.

Floarea de orhidee este adesea asociata cu pasiunea si  senzualitatea. Datorita simetriei florilor si frunzelor fata de tulpina , orhideea este un simbol al perfectiunii sau al frumusetii perfecte.  Orhideea este o floare de o frumusete magnifica , care poate transmite un mesaj universal de dragoste , intelepciune si credinta.  

In conformitate cu epoca  victoriana, orhideea simbolizeaza o femeie frumoasa.

Cele mai frumoase  si mai ciudate flori din lume , orhideele fac parte din cea cea mai mare familie de plante din lume  - peste 25.000 de specii - . Ele pot varia in marime de la dimensiunile unui degetar  la cele ale unei plante cataratoare de cateva zeci de metri.

Orhideea poate avea o singura floare sau sute de influorescente adunate pe o singura ramura Orhideele isi pot deschide floarea pentru o singura zi sau pentru o perioada de peste sase luni. Unele sunt vestite pentru frunzele a caror frumusete o depaseste pe cea a florilor, altele au numai o frunza sau  prezinta doar o tulpina golasa.

Orhideele pot fi intalnite in muntii cei mai inalti, dar si la ses, la nivelul marii, cateva din ele crescand sub pamant, fara a vedea vreodata lumina zilei.  

Orhideea are capacitatea de a creste oriunde si puterea de a inflori in orice conditie.