Shopping
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Halba Casa Targaryen - Game of Thrones

Halba Casa Targaryen - Game of Thrones
320RON Gothic Fairy

Fă o călătorie in lumea Game of Thrones cu această superbă halbă dedicată Casei Targaryen, disponibilă in Romania exclusiv la Gothic Fairy!
Jură credință Mamei Dragonilorinchinand cu această magnifică halbă Casa Targaryen! Halba este sculptată sub forma unui mare ou de dragon, acoperit de solzi-armură gri. Trei capete de dragoni se inalță din baza neagră, reprezentand cei trei dragoni ai lui Daenerys,Drogon, Viserion și Rhaegal. Cel mai mare, Drogon, iși arcuiește spatele cu mandrie pentru a forma manerul halbei.
intre dragoni este sculptată emblema Casei Targaryen,dragonul cu trei capete și motto-ul lor Fire and blood.
HalbaCasaTargaryeneste foarte practică datorită cupei interioare din inox dar și cu abilitatea de a-ți aduce bucurie in suflet prin măiestria cu care este sculptată. De asemenea face o declarație celor din jur, pentru că va atrage cu siguranță atenția.
Halba este o adiție esențială pentru colecția oricărui fan al filmului Game of Thrones sau al seriei care l-a inspirat, O lume de gheață și foc a lui George RR Martin.
Porțiunea exterioară a halbei este realizată dintr-o rășină de inaltă calitate, cu o foarte mare finețe. Cupa interioară este din inox și se poate scoate, pentru curățare, după folosire.
HalbaCasaTargaryeneste realizat de Nemesis Now, cu licență oficială HBO.
Dimensiuni: 14 cm inălțime. Vine intr-o cutie cadou de carton, cu design Game of Thrones. Halba este incapsulată in poliestiren in interiorul cutiei, pentru transport in siguranță.
MOMENTAN STOCURILE SUNT EPUIZATE. HALBAVA DEVENI DISPONIBILĂ PE STOC DIN IULIE 2018.Se pot plasa comenzi oricand, livrarea făcandu-se imediat ce produsul devine disponibil pe stoc.

Cumpără acum

Gothic Fairy va mai recomanda

Set pahare shot Oua de dragon - Game of Thrones365RONGothic Fairy
Gentuță de umăr cu pisică O întâlnire magică89.06RONGothic Fairy