Shopping
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Halba Winter is coming - Game of Thrones

Halba Winter is coming - Game of Thrones
298RON Gothic Fairy

Fă o călătorie in lumea Game of Thrones cu această superbă halbă Winter is coming, disponibilă in Romania exclusiv la Gothic Fairy.
HalbaWinter is comingeste foarte practică datorită cupei interioare din inox dar și cu abilitatea de a-ți aduce bucurie in suflet prin măiestria cu care este sculptată. De asemenea face o declarație celor din jur, pentru că va atrage cu siguranță atenția.
Pe cele două părți ale halbei este sculptată emblema casei Stark, precum și motto-ul lor, Winter is coming. Manerul halbei este realizat sub forma manerului unei săbii.
Halba este o adiție esențială pentru colecția oricărui fan al filmului Game of Thrones sau al seriei care l-a inspirat, O lume de gheață și foc a lui George RR Martin.
Porțiunea exterioară a halbei este realizată dintr-o rășină de inaltă calitate, cu o foarte mare finețe. Cupa interioară este din inox și se poate scoate, pentru curățare, după folosire.
HalbaWinter is comingeste realizat de Nemesis Now, cu licență oficială HBO.
Dimensiuni: 14 cm inălțime.Vine intr-o cutie cadou de carton, cu design Game of Thrones. Halba este incapsulată in poliestiren in interiorul cutiei, pentru transport in siguranță.

Cumpără acum

Gothic Fairy va mai recomanda

Geantă - rucsac gotică Moon messenger231.14RONGothic Fairy
Statueta Sfantul Gheorghe si balaurul359RONGothic Fairy
Cercel ear-cuff steampunk Ceasul Unchiului Albert120RONGothic Fairy