Shopping
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Pandantiv medalion pentru poza inima -argint

Pandantiv medalion pentru poza inima -argint
72RON Gothic Fairy

Pandantiv medalion pentru poză in formă de inimă, realizat din argint 925, cu un superb design romantic din frunze și flori pe capac.
Medalionul se deschide și inăuntru se poate pune ceva cu valoare sentimentală, cum ar fi o poză sau o suviță de păr.
Nu e nimic mai romantic decat a purta o amintire a persoanei iubite aproape de inimă. incă de acum multe sute de ani, medalioanele de acest tip, ce ascund inăuntru un spațiu in care se poate introduce un portret, o șuviță de păr sau o scrisoare minusculă de dragoste, au fost accesoriile preferate ale femeilor.
Medalioanele de acest tip au evoluat din amuletele antice. Designul european al medalioanelor se pare că a apărut pentru prima oară in secolul al XVI-lea, cand pandantive micuțe erau purtate pentru a ascunde de privirile indiscrete talismane norocoase, porțiuni mici de material imbibate in parfum, portrete in miniatură pictate și chiar, uneori, otravă.
Medalioanele au devenit un must have al modei in epoca Victoriană. Prințul Albert i-a dăruit iubitei sale, regina Victoria, o brățară pe care erau atașate 8 medalioane, fiecare avand inăuntru o șuviță de păr de la fiecare din cei 8 copii ai lor. Doamnele din epocă purtau aceste medalioane la gat, agățate de lănțișoare sau panglici de catifea.
Pandantivul pentru poză din argint este un cadou superb pentru Ziua indrăgostiților (Dragobete sau Valentine's Day), pentru Mărțișor sau 8 martie, Ziua Femeii.
Proiectat in Anglia.
Diametru medalion: lungime 2.1 cu agatatoare si 1.5 cm fără agățătoare, lățime 1.3 cm
La cerere, putem trimite pandantivul direct cu poză in el. Pentru aceasta, vă rugăm să ne trimiteți pe mailoffice@fandecor.ropoza pe care o doriți inserată in pandantiv. Menționați in mail numărul comenzii și numele pe care a fost plasată. Tariful pentru acest serviciu este de 15 lei, inclusiv tva.
Pandantivul vine insoțit de un șnur de piele de 55 cm. Lănțișor de argint se poate achiziționa separat, deAICI.

Cumpără acum

Gothic Fairy va mai recomanda

Gentuță de umăr Gardienii iernii99.67RONGothic Fairy