Shopping
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Pocal Copacul vieții

Pocal Copacul vieții
86.87RON Gothic Fairy

Folosit din cele mai vechi timpuri, in diverse ritualuri sau pentru a infrumuseța prin eleganța lui locul unde este așezat, pocalul sau potirul este o decorațiune deosebită, cu o istorie interesantă, ce transmite o poveste.
Fie că il vei folosi pentru decor, fie că va fi purtător al lichidului dătător de viață (sau de inspirație), cu siguranță iți va incanta inima.
Pocalul copacul vieții este superb sculptat cu motive celtice și frunze de iederă. Punctul central il reprezintă copacul vieții, cu crengile intrepătrunse sub forma nodului celtic. Cupa se termină cu o bandă decorată cu nodul celtic infinit și simbolul lunii in cele trei faze ale sale.
Copacul vieții este un simbol al vieții in continuă evoluție, in ascensiune spre cer, al comuniunii cu divinitatea, cu astralul. Avandu-și rădăcinile infipte in pămant și crengile inălțate spre cer, arborele este socotit ca un simbol al raporturilor ce se stabilesc intre pămant și cosmos.
Porțiunea exterioară a pocalului este realizată dintr-o rășină de inaltă calitate, cu o foarte mare finețe. Cupa interioară este din inox și se poate scoate, pentru curățare, după folosire.
Dimensiuni:18 cm inălțime.

Cumpără acum

Gothic Fairy va mai recomanda

Catarama Viking118RONGothic Fairy
Pandantiv argint Zeita cu labradorit113RONGothic Fairy
Inel armură Flower Tatoo97.2RONGothic Fairy