A așteptat bărbatul perfect 20 de ani, dar s-a săturat și s-a căsătorit cu ea însăși

A așteptat bărbatul perfect 20 de ani, dar s-a săturat și s-a căsătorit cu ea însăși

Roxana Dumitrica

Milioane de femei așteaptă ani de-a rândul bărbatul ideal. Nu este și cazul Laurei Mesi, o instructoare de fitness din Italia, care a decis să se mărite cu... ea însăși. După 20 de ani de căutări zadarnice, femeia a renunțat și a ales să meargă la altar de una singură. Conform presei italiene, femeia își anunțase deja familia și prietenii în legătură cu decizia pe care o va lua, dacă până la 40 de ani nu-și va găsi sufletul pereche.

femeie la nunta

Sursa foto: Instagram.

Mai mult, femeia și-a organizat nunta ca la carte. A purtat o rochie albă, spectaculoasă, și nu a lipsit inelul de logodnă. Cheltuielile au ajuns la nu mai puțin de 8.700 de lire. De la eveniment nu a lipsit nici celebrul tort al mirilor, decorat cu o figurină. Ceremonia la care au participat 70 de persoane a semănat cu una tradițională, a inclus gustări, dans și șampanie servită din sticle imprimate cu mesajul „Singură”.

La sfârșit, mireasa a plecat de una singură în „luna de miere”, în Egipt. Ea crede că pentru a fi fericită nu are nevoie de un bărbat. Deși a fost încântată de ceremonie, Laura Mesi a spus că în cazul în care își va întâlni alesul, ar fi dispusă să divorțeze de ea însăși, pentru un soț adevărat. Cu toate acestea, crede că dragostea adevărată vine din interior, astfel că a decis să-și trăiască povestea de dragoste fără Făt-Frumos.

Sologamia este un trend care capătă amploare în țări precum Australia, Marea Britanie și Olanda. Nu e recunoscută legal în nicio ţară din lume, însă tot mai mulţi oameni apelează la această ceremonie. O companie din Japonia chiar oferă pachete de nuntă cu propria persoană, destinate persoanelor singure.

Ca urmare a acestui fenomen, oamenii de știință au definit autosexualitatea. Aceasta are la bază ideea de a fi atras sexual de propria persoană și percepe relația cu sine drept una romantică. Cu alte cuvinte, este tot ce simte o persoană atunci când se îndrăgosteşte, dar sentimentele sunt îndreptate către propria persoană.

Recent, o tânără din SUA a postat pe Twitter că se identifică drept autosexuală şi autoromantică. Tânăra a declarat într-un interviu că este logodită cu ea însăși din martie 2017 şi urmează să organizeze în curând și ceremonia de nuntă.  

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Unui bărbat i s-au făcut slujbe de pomenire ani la rând, dar s-a descoperit că, de fapt, era în viață. Bărbatul trăia în Italia
Unui bărbat i s-au făcut slujbe de pomenire ani la rând, dar s-a descoperit că, de fapt, era în viață. Bărbatul trăia în Italia
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.