Cum arată femeia care s-a operat ca să semene cu Meghan Markle

Cum arată femeia care s-a operat ca să semene cu Meghan Markle

Redactor Divahair.ro

Poziția de membru al Familiei Regale aduce cu ea o mare varietate de privilegii și avantaje, printre care și căpătarea unui fan-club ceva mai entuziast decât marea majoritate.

Exemplu concret? O femeie și-a dus admirația pentru Meghan Markle la un alt nivel, cheltuind peste 30.000 de dolari pe tot felul de intervenții estetice pentru a arăta exact ca ea.

Xochytl Greer, mamă a trei copii din Texas și avocat de meserie, a suferit intervenții pe bandă rulantă pentru a scăpa de kilogramele în plus și pentru a avea un nas asemănător celui al ducesei de Sussex. Transformarea radicală la care s-a supus femeia a fost documentată în cadrul unui show aparținând canalului american de televiziune ABC, Nightline. Fan înfocat și declarant al lui Meghan, Xochytl s-a lăsat pe mâna specialiștilor pentru următoarele intervenții estetice: rinoplastie, liposucție la stomac, la coapsele interioare și exterioare, o ridicare braziliană de fese, cearcăne și riduri de sub ochi umplute cu acid hialuronic, fillere la buze, în zona maxilarului și botox cât cuprinde.

Greer, în vârstă de 36 de ani, susține că atât de bine i-au ieșit operațiile încât și fiica ei cea mică o confundă cu Markle, țipând "Mami, mamă!" de fiecare dată când vede o fotografie a ducesei.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Entertainment Takeover (@entertainmenttakeover_)

"Îmi place foarte mult de ea, întotdeauna am crezut că este o persoană elegantă, finuță, cu care rezonez și foarte frumoasă", a spus Greer despre Markle la Nightline. Întrebat ce a inspirat-o să ia această alegere uriașă, Greer a spus că a vrut, astfel, să iasă din depresia carea a copleșit-o după transformarea vizibilă a corpului ei după naștere – indiferent de hainele alese sau de cât de mult se machia, nu se putea deloc simți bine în pielea ei.

Pe deasupra un lucru care a cântărit enorm în favoarea acestei decizii este și faptul că extrem de mulți prieteni și membri ai familiei susțineau că aduce extrem de mult cu soția prințului Harry. Astfel, dorința de a semăna și mai mult cu aceasta a devenit tot mai puternică: Intervențiile estetice mă ajută să capăt mai multă încredere în mine în ceea ce privește aspectul exterior, în timp ce lucrez și la îmbunătățirea psihicului, prin terapie, a concluzionat Xochytl Greer.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de @detodounpocord (@detodounpocord2)

Surse foto: Getty

Articolul urmator
Se repetă istoria? Prințul Harry și Meghan Markle au fost implicați într-un incident cu paparazzi ce le putea fi fatal
Se repetă istoria? Prințul Harry și Meghan Markle au fost implicați într-un incident cu paparazzi ce le putea fi fatal
Cum va arata sotul tau?
Incepe quiz
Cum va arata sotul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (10)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.