O bolnavă de cancer a murit după ce a refuzat vehement chimioterapia, în favoarea tratamentelor naturiste

O bolnavă de cancer a murit după ce a refuzat vehement chimioterapia, în favoarea tratamentelor naturiste

Ramona Jurubita

Trăim în secolul XXI și medicina a avansat enorm, dar se pare că încă există persoane care nu cred în puterea medicamentelor sau a medicilor. Unele aleg să se agațe de credință și speră că o forță divină le va scăpa de toate problemele de sănătate, iar altele își găsesc refugiul în tratamentele naturiste pe care le consideră eficiente și chiar făcătoare de minuni.

Este adevărat că, pe vremuri, oamenii apelau la tot felul de leacuri băbești pentru anumite afecțiuni, dar timpul a dovedit tuturor că multe dintre ele erau ineficiente. Înainte ca medicina să se dezvolte, foarte mulți și-au pierdut viața pentru că nu au beneficiat de o medicație corespunzătoare.

În ciuda faptului că avea acces la informații, o americancă a refuzat să se documenteze temeinic cu privire la problemele de sănătate pe care le avea. Era specialistă în marketing și chiar ocupa funcția de director de marketing, ceea ce înseamnă că era o femeie citită, dar acest fapt nu a împiedicat-o să greșească.

Jessie Lee O'Sullivan, cunoscută sub numele de Jessie Lee Ward, a aflat în martie 2023 că are cancer de colon, după ce a făcut analizele de rutină. Medicul oncolog a îndreptat-o spre chimioterapie, spunându-i că așa își va putea prelungi viața, mai ales că boala era deja în ultimul stadiu când a fost descoperită.

În ciuda insistențelor medicului, Jessie Lee Ward a refuzat și a ales să critice medicina, tratamentele împotriva cancerului și chiar pe doctorii care le încurajează.

„Chirurgul și oncologul meu sunt 100% proxeneți. Nu de femei, ci de chimioterapie. Ei adoră prostia aia. Nu am văzut în viața mea o prezentare mai convingătoare în favoarea chimio. Ar trebui să intre în vânzări.”, mărturisea ea pe rețelele sociale.

Jessie Lee Ward îmbrăcată în negru, într-un selfie făcut în mașină

O adolescentă a ajuns la spitalul din Vaslui acuzând dureri menstruale. Presată, a recunoscut că a născut în secret și a aruncat bebelușul în haznaua din curte

Iar teama față de tratamentul pe bază de substanțe chimice a făcut-o să caute sprijin în altă parte. A sperat că sucurile, vitaminele și tratamente naturiste o vor ajuta să se vindece. A încercat tot felul de tratamente alternative, precum terapia cu oxigen hiperbaric, terapia cu lumina roșie și inclusiv curele cu ozon. Din păcate, nimic nu a funcționat și, în jumătate de an, trupul ei a cedat în fața nemiloasei boli. Din păcate, cancerul a avansat rapid, tocmai pentru că nu s-a intervenit împotriva lui cu niciun fel de tratament recomandat de medicul oncolog.

Jessie Lee Ward era și influencer, așa că foarte mulți oameni aveau acces la informațiile propagate de ea în mediul online. Pe Instagram era urmărită de aproape 400 de mii de persoane, iar pe TikTok de mai bine de 200 de mii.

Mulți au acuzat-o că își convinge urmăritorii să nu accepte chimioterapia, mai ales că făcea declarații dure și cu mare impact emoțional despre acest aspect al medicinei. În multe postări de pe rețelele sociale, femeia sublinia că este „antichimio” și că nu și-ar lăsa nici câinele să facă așa ceva dacă acesta ar avea cancer.

Nu a fost și împotriva operațiilor, astfel că a acceptat ca medicii să îi îndepărteze intestinul odată cu tumoarea canceroasă. În ciuda intervențiilor suferite, starea ei nu s-a îmbunătățit nici măcar o clipă, fiindcă procesul de luptă împotriva bolii nu a fost niciodată complet. A lipsit chimioterapia.

Pe 18 septembrie, apropiații ei au publicat un mesaj pe conturile sale de pe rețelele sociale. I-au anunțat decesul și au scris numai cuvinte frumoase despre parcursul ei în această lume:

„Iubirea lui Jessie Lee a fost o forță puternică și v-a atins profund pe fiecare dintre voi. Ea a insuflat în fiecare inimă la care a ajuns o credință neclintită, o credință de necontestat și o dorință puternică de a vă transforma visele în realitate.

Amintirea lui Jessie Lee trăiește veșnic prin noi toți, ghidați de lecțiile neprețuite pe care ni le-a predat.

Inima Imperiului va continua să bată pentru totdeauna prin acțiunile pe care continuăm să le întreprindem, cu toate lecțiile pe care Jessie Lee le-a oferit prin faptul că și-a trăit viața pentru a visa măreț, pentru a obține ceea ce își dorește și pentru a iubi până la capăt. (...)

Amprenta lui Jessie Lee va dăinui pentru totdeauna în fiecare dintre noi. În stilul ei caracteristic, vom încheia folosind cuvintele ei:

„Oamenii urăsc fără motiv oamenii pe care nu-i cunosc, așa că eu am ales Dragostea.”.”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie Lee Ward (@imbosslee)

Femeia se afla într-o relație de un an și a lăsat în urmă un partener îndurerat, care o va iubi și dincolo de moarte. Iată ce a scris acesta în mediul online după ce a pierdut iubirea vieții lui:

„Poate că boala a câștigat această luptă, dar NOI am învins. Ne-am câștigat unul pe celălalt. Am câștigat amintirile noastre, momentele noastre.”

Jessie Lee Ward fericită alături de iubitul ei, la aniversarea lor de un an
Jessie Lee Ward alături de iubitul ei

Jessie Lee Ward s-a stins cu doar o lună înainte de a împlini 36 de ani. Avea toată viața înainte, dar refuzul chimioterapiei a făcut-o să plece mult prea devreme din această lume. Poate povestea ei va fi o lecție pentru toți oamenii care au îndoieli cu privire la sfaturile medicale.

Foarte rar se întâmplă ca medicina alternativă sau naturistă să poată vindeca o boală pe care medicina clasică se luptă să o anihileze. De aceea, trebuie să urmăm întotdeauna sfaturile specialiștilor în domeniu și să nu facem alegeri în necunoștință de cauză.

O femeie a rămas fără mâini și fără picioare după ce a mâncat pește

Surse foto: InstagramInstagramInstagram

Surse articol: DailymailIndependentBusinessforhome

Articolul urmator
Părinții unui copil aflat în moarte cerebrală din Suceava au refuzat să-i doneze organele după ce s-au sfătuit cu preotul lor
Părinții unui copil aflat în moarte cerebrală din Suceava au refuzat să-i doneze organele după ce s-au sfătuit cu preotul lor
Cum te percep barbatii dupa prima intalnire?
Incepe quiz
Cum te percep barbatii dupa prima intalnire?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.