O fostă profesoară de la o școală catolică a devenit actriță de filme pentru adulți: "Dumnezeu mi-a spus că asta e menirea mea pe Pământ"

O fostă profesoară de la o școală catolică a devenit actriță de filme pentru adulți: "Dumnezeu mi-a spus că asta e menirea mea pe Pământ"

Ramona Jurubita

Courtney Tillia este o americancă recunoscută la nivel internațional pentru filmele în care joacă. Nu, nu este vorba despre producții de la Hollywood, ci despre filme pentru adulți. Nimic neobișnuit până aici, nu? Vorbim despre o femeie care nu se ferește să își expună corpul în fața camerelor, dar interesant este ce a făcut înainte de a intra în această industrie.

Femeia în vârstă de 36 de ani a fost profesoară la o școală catolică, iar asta înseamnă că avea un cu totul alt stil de viață înainte de a fi actriță și model. În ciuda schimbării majore pe care a făcut-o când a renunțat la catedră, Courtney Tillia susține că relația ei cu Dumnezeu nu s-a schimbat. Este în continuare foarte credincioasă și i-a rămas recunoscător Celui de Sus pentru ajutorul pe care i l-a oferit de-a lungul timpului.

Așa este, sună paradoxal ca o actriță de filme pentru adulți să aibă o legătură specială cu divinitatea, dar se pare că există și excepții, iar americanca este una dintre ele.

„Știu că Dumnezeu este foarte mândru de mine și de munca pe care o fac ca star pentru adulți. Lucrul uimitor este că l-am găsit pe Dumnezeu în toate locurile în care religia mi-a spus să nu mă uit. În plăcere, în munca sexuală și, mai ales, în mine însămi.
Munca mea ca star pentru adulți este sacră și sfântă și aduce vindecare pentru atât de mulți din întreaga lume. Ajut la vindecarea percepțiilor care nu sunt iubitoare sau utile, așa cum a făcut Iisus.”, susține Courtney Tillia.

Într-o confesiune sinceră, actrița a dezvăluit că, de-a lungul anilor, a întâlnit oameni corupți din punct de vedere moral în cadrul bisericilor pe care le-a frecventat. Din acest motiv, nu i se pare că slujba ei din prezent se află în afara moralității, mai ales că este asumată și nu îi este rușine cu nimic din tot ce face.

„Dar biserica m-a învățat să mă tem de Dumnezeu, că El mă judecă mereu, că aș fi păcătuit dacă îmi onoram atracția față de alte fete. Am continuat să merg la biserică până când am devenit o tânără adultă. La mai multe biserici diferite la care am participat, au existat avansuri nepotrivite din partea pastorilor față de alți membri ai bisericii și chiar relații secrete cu femei căsătorite.
A fost șocant pentru mine cât de ipocrit era totul. Am încetat complet să mai merg. Nu am mai vrut să fiu asociată cu o comunitate care rușina și judeca oamenii, în timp ce le făcea rău membrilor lor.”, a mărturisit femeia dezamăgită de comunitatea religioasă din care a făcut parte.

În prezent, continuă să creadă în Dumnezeu, doar că a renunțat la biserică și la toți cei din jur care o criticau și o judecau pentru alegerile făcute. Nu se mai teme că Dumnezeu o va pedepsi, ci se bucură că a înțeles care este cu adevărat rolul divinității.

„Acum resping orice învățătură sau instituție care Îl înfățișează pe Dumnezeu ca o pe entitate de care trebuie să ne temem sau de care vom fi judecați. Dumnezeu este iubitor, nu este înfricoșător și acceptă, nu judecă.”

Pentru a se simți împlinită, femeia nu a renunțat doar la legătura cu biserica. Ea și-a luat adio și de la slujba pe care o avea înainte. Era profesoară la școală catolică din Los Angeles, acolo unde se ocupa de copii cu autism.

„Înainte de a pleca din învățământ, mă simțeam super deconectată de mine însămi și, de asemenea, de Dumnezeu. Nu știam care era scopul vieții mele sau cum trebuia să-i ajut pe alții.
Când am început să mă conectez la mine și la Dumnezeu într-un mod diferit de ceea ce fusesem învățată în biserică, am continuat să aud și să simt imboldul de a ajuta la eliberarea femeilor de rușinea lor sexuală.
La început, aveam atât de multă rușine față de expunerea aceasta. Îmi amintesc că am fost la o ședință foto la care au participat mai multe vedete de filme pentru adulți și am fost atât de tulburată. Puteam să simt judecățile pe care societatea și religia mi le insuflaseră și eram foarte conștientă de asta.
Acea parte din mine simțea că alegerile și exprimarea lor sexuală erau greșite și imorale. M-am simțit chiar greșit prin asociere în acel moment - dar nu am simțit că Dumnezeu îmi spunea să mă simt așa.”, a explicat pentru aceeași sursă.

Femeia de 36 de ani este căsătorită și se pare că soțul ei este omul care a încurajat-o să intre în această industrie. Între timp, și-a dat seama că misiunea ei este aceea de a ajuta alte doamne și domnișoare să scape de rușinea pe care societatea le face să o simtă în anumite situații legate de intimitate.

„Îmi trăiesc viața ca un exemplu de a fi pe deplin deschisă și fără scuze: nu împotriva lui Dumnezeu, ci complet cu Dumnezeu. Mesajul lui Dumnezeu a fost extrem de clar: sunt aici pentru a fi un star porno. Acesta este modul meu de a sluji.”, a mai zis ea.

Veniturile sale au crescut în mod vizibil de când a renunțat la catedră. În prezent, încasează între 20.000 și 100.000 de dolari pe lună, iar mare parte din bani vin și de la cei 18.000 de abonați pe care îi are pe OnlyFans. Este foarte mulțimită și chiar a spus că i-ar fi luat 25 de ani să strângă cât are acum dacă ar fi rămas la salariul de profesor.

„Pe vremea când eram profesor, familia mea se lupta cu adevărat din punct de vedere financiar. OnlyFans îmi oferă libertate financiară. Pot oferi familiei mele tot ce are nevoie și multe altele pe lângă”.

Impresionant este că o bună parte din veniturile sale ajunge la organizațiile care se ocupă de persoanele fără adăpost din Los Angeles și din împrejurimi. Asta înseamnă că femeia își manifestă credința și altfel, ajutându-și aproapele, semn că declarațiile sale nu sunt doar vorbe goale.

Erou la doar 16 ani! Cum a reușit un adolescent să salveze viața unui bărbat: ”Este îngerul meu păzitor, îi datorez viața”

Surse foto: Facebook

Surse articol: Dailystar, UniladTorontosun

Articolul urmator
Evelina a luat locul 1 la olimpiada de limba română din Ucraina. "Avem subsol unde ne ducem când sună alarma"
Evelina a luat locul 1 la olimpiada de limba română din Ucraina. "Avem subsol unde ne ducem când sună alarma"
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.