Cu sanii la vedere! Cat de sexy este Selena Gomez!

Cu sanii la vedere! Cat de sexy este Selena Gomez!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Selena Gomez a reusit sa scape definitive de imaginea de copila, specifica vedetelor Disney! Cu fiecare aparitie si fiecare sedinta foto, vedeta dovedeste ca desi are doar 21 de ani, este o femeie in toata regula.

Recent, in cadrul evenimentului organizat de publicatia "En Garde", Selena Gomez a adoptat un look de vampa, foarte diferit fata de aspectul sau natural de pana acum. Cu parul prins intr-o coada lejera si un machiaj intens, care reusea sa ii puna in valoare trasaturile, artista a ales sa ii impresioneze pe cei prezenti cu o tinuta exterm de sexy si sumara.

Ea a purtat o rochie neagra, cu un decolteu exterm de amplu si cateva decupaje amplasate strategic, care ii dezvaluiau o buna parte din bust, dar si portiuni din talie. Croiul creatiei Cushine Et Ochs a reusit, fara nicio indoiala, sa ii evidentieze silueta fara cusur si sa  confere intregului sau look un aer provocator si sofisticat. Selena a reunutat complet la accesorii, punandu-si in valoare feminitatea cu ajutorul machiajului usor gotic, al carui punct central il constituie rujul maro care ii accentueaza pielea bronzata.

Aceasta este a doua oara in decursul saptamanii cand Selena surprinde prin look-ul sau. De curand, ea a acceptat sa pozeze pentru revista Flaunt in ipostaze destul de provocatoare. Pentru acest shooting, ea a purtat o peruca stil bob si lenjerie intima extrem de sexy. In cadrul interviului acordat pulbicatiei, Selena a dezvaluit si planul sau pentru urmatorii 10 ani: "Sper ca am avut un impact pozitiv asupra oamenilor... Dumnezeule.... Nici nu stiu. Sper ca pana la 30 de ani sa reusesc sa fiu cu adevarat fericita!".

Cat despre cariera sa, Selena va putea fi admirata anul viitor in productia "Behaving Badly", o comedie care va fi lansata pe 7 martie 2014.

Tie iti place cum arata Selena Gomez in prezent?

Articolul urmator
Ramona Gabor a dat lovitura în industria parfumurilor! Cât costă un parfum semnat de ea
Ramona Gabor a dat lovitura în industria parfumurilor! Cât costă un parfum semnat de ea
Cat de sexy esti cu adevarat?
Incepe quiz
Cat de sexy esti cu adevarat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.2 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.