El este cel mai sexy tatic!

El este cel mai sexy tatic!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Unul dintre cei mai ravniti fotbalisti, David Beckham, poate castiga detasat titlul de cel mai sexy tatic. La aproape 40 de ani, sportivul se poate lauda cu o cariera stralucita in fotbal, dar si cu o serie de contracte semnate cu cele mai importante case de moda din lume. De-a lungul timpului, David a fost imaginea unor branduri celebre precum H&M, Calvin Klein sau Police, lucru care nu a facut decat sa il propulseze pe fotbalist pe primele locuri in topurile celor mai sexy barbati din lume.  

Insa sex-appealul lui David Beckham devine tot mai mare in momentul in care este surprins alaturi de copii lui: Brooklyn, Cruz, Romeo si Harper. Chiar daca are un program extrem de incarcat, fotbalistul isi face mereu timp pentru cei mici, pe care ii rasfata ori de cate ori are ocazia.

El nu se sfieste sa isi arate dragostea fata de fiica lui cea mica, Harper. De altfel, cei doi au fost protagonistii unui moment destul de amuzant, in urma cu cateva luni, cand familia Beckham se afla la un meci de hochei in Los Angeles. In timp ce sportivul o tinea in brate pe fiica lui, camerele s-au oprit asupra celor doi, David oferindu-i fiicei lui un pupic pe obraz, spre deliciul spectatorilor care au ramas impresionati de gestul fotbalistului.

Datorita abilitatilor sale parintesti, David Beckham a devenit apreciat de catre tinerii din Marea Britanie, care l-au numit pe sportiv "cel mai bun tatic". Conform unui sondaj recent, din 400 de persoane intervievate, cele mai multe sunt de parere ca Beckham este un tatic ideal.

Crezi ca David Beckham si-ar merita titlul de cel mai sexy tatic?

Foto: Usmagazine.com / Mirror.co.uk

Articolul urmator
Dem Rădulescu, cel mai iubit actor român! A înveselit toată România și încă o face, la atâția ani de când a plecat la cele sfinte
Dem Rădulescu, cel mai iubit actor român! A înveselit toată România și încă o face, la atâția ani de când a plecat la cele sfinte
Cat de sexy esti cu adevarat?
Incepe quiz
Cat de sexy esti cu adevarat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.