Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

10 lucruri pe care o femeie care se respectă nu le acceptă

Joi, 16.03.2017
Pentru că eşti femeie
Imaginea precedenta
Imaginea urmatoare

Pentru că eşti femeie

Dacă eşti femeie, nu înseamnă că celălalt trebuie să se justifice spunând aceste cuvinte. Sub nicio formă, o femeie nu acceptă o astfel de motivare atunci când nu mai ai argumente. Nu numai că nu are sens, dar aşa te asiguri că o şi enervezi şi ar fi bine să ai un plan de rezervă, altfel pregăteşte-te pentru o discuţie aprinsă.

Replicile pe care le dăm în anumite circumstanţe au legătură cu programarea socială, cu educaţia din familie, cu ce am văzut sau auzit de-a lungul timpului. Unul dintre subiectele tabu cu care încă ne confruntăm este legat de statutul femeii în societate în ochii bărbaţilor.

Deşi am mai evoluat puţin în ultimii ani, suntem totuşi departe de a fi la un nivel în care să putem trăi în înţelegere şi armonie unii cu alţii, mai ales bărbaţii cu femeile.

Sunt câteva mituri pe care şi în zilele noastre bărbaţii le amintesc, deşi ele nu mai sunt valabile, iar, pe de altă parte, femeile au început să-şi diversifice activităţile, să-şi spună punctul de vedere şi să fie independente.

Replicile răutăcioase ale bărbaților la adresa femeilor sunt încă prezente în viața cotidiană. Descoperă în galerie 10 lucruri pe care femeia puternică de azi nu acceptă să i le spună un bărbat!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.8 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!