Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

10 lucruri pe care să nu le faci la petrecerea de Crăciun

Lorena Teacă

Sezonul acesta din an este destinat petrecerilor organizate cu colegii de la muncă. Acestea pot fi foarte distractive și frumoase, dacă toată lumea se comportă exemplar, dar în același timp pot fi adevărate dezastre, dacă nu se ține cont de anumite reguli ce țin de bunele maniere.

Din păcate, de cele mai multe ori, acest tip de petreceri lasă mult de dorit, deoarece lumea simte spiritul sărbătorilor și dă uitării faptul că acest eveniment este încă unul în scop de serviciu. Astfel, prin nerespectarea regulilor simple de conduită, cariera le poate fi afectată în mod iremediabil.

Pentru a veni în ajutorul angajaților, am realizat o listă cu cele 10 lucruri pe care nicio persoană nu trebuie să le facă în cadrul petrecerii de Crăciun.

Nu sta acasă

Nu sta acasă

Poate ai altceva în plan în seara respectivă sau poate că pur și simplu nu ai chef, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să te prezinți măcar pentru câteva ore la mult așteptata petrecere.  În momentul în care alegi să stai acasă, demonstrezi detașamentul pe care îl simți față de firmă, lucru care cu siguranță va fi observat atât de șef, cât și de subalterni.

Nu te îmbrăca necorespunzător

Nu te îmbrăca necorespunzător

Chiar dacă te înțelegi de minune cu colegii de muncă, asta nu înseamnă că trebuie să te îmbraci ca pentru o seară de club la petrecerea de Crăciun din cadrul firmei. Este de preferat să te îmbraci decent, fără a întrece măsura, pentru că riști să fii bârfită sau catalogată în mod greșit. Trebuie să renunți la rochiile prea scurte sau prea strâmte, deoarece acestea sunt potrivite pentru o ieșire cu prietenele în club.

Nu te îmbăta

Nu te îmbăta

Consumul limitat de băuturi alcoolice este o regulă simplă și foarte importantă, pe care mulți angajați uită să o urmeze. Dacă simți că în acest fel te poți distra, poți să bei, dar totul trebuie făcut cu măsură. Este foarte important în cadrul unei astfel de petreceri să rămâi lucidă, să poți vorbi și să te comporți normal până la sfâșit, pentru a nu lăsa o impresie greșită despre tine.

Nu arăta că ești plictisită

Nu arăta că ești plictisită

Limbajul trupului poate spune foarte multe despre starea ta de spirit. În momentul în care începi să caști, să stai pe telefon prea mult sau să te uiți constant la ceas, lumea din jur va observa, deoarece un astfel de comportament nu este specific unei petreceri de pomină.

Surse foto: iStock, Unsplash, Pexels

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta