Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

10 semne că te vei mărita în curând

Miercuri, 10.08.2016
de Andreea Marinescu

Dacă vrei să afli când te vei mărita, folclorul este o sursă bogată de superstiţii care îţi pot spune dacă ai putea fi următoarea mireasă - fără să fi prins buchetul înainte.

Descoperă 10 semne care prevestesc dacă te vei căsători în curând!  

 • Abilitatea felinelor de a se contosiona în poziţii complicate de yoga atunci când se spală nu încetează să ne fascineze, însă data viitoare când vei observa o pisica toaletându-şi blana, acordă-i mai multă atenţie. Conform unei superstiţii, dacă o pisică îşi spală lăbuţele cu mai mulţi oameni de faţă, prima persoană de sex opus care se uită la tine după ce pisica şi-a încheiat ritualul îţi este sortită! Iată un motiv cât se poate de serios pentru a adopta o pisică tigrată!
 •  Potrivit unei alte superstiţii, dacă un fluture zboară deasupra casei, nu va trece mult până când unul dintre locatari se va căsători! Crezi că ai putea fi tu aceea?

 • Conform unei superstiţii ce datează încă din epoca victoriană, dacă două linguri sunt suprapuse accidental, în familie urmează să aibă loc o căsătorie!

 • Dacă obişnuieşti să te aşezi pe colţul mesei, poate îţi vei dori să schimbi acest lucru de acum înainte: este un semn că nu te vei mărita prea curând!

 • Caii sunt un simbol aducător de noroc în folclorul românesc, iar efectul lor benefic pare să crească exponenţial odată cu numărul lor. Dacă numeri 100 de cai albi, superstiţia spune că s-ar putea să te măriţi cu primul burlac care îţi iese în cale!

 • Visele sunt o modalitate bună pentru a pătrunde în subconştient, însă ele îţi pot revela mai mult de atât. Dacă visezi şoareci, este posibil să te măriţi sau să rămâi însărcinată în curând!

 • Urmează să pleci în concediu? Nu îţi vei mări doar şansele de a cunoaşte persoane noi! O superstiţie spune că îţi poţi visa ursitul dacă numeri colţurile unei camere în care nu ai mai dormit vreodată.

 • Cifra 3 este unul dintre simbolurile încărcate cu o mulţime de semnificaţii, iar domeniul căsătoriei nu face excepţie. Conform unei superstiţii, şansele de a te mărită vreodată dispar dacă eşti domnişoară de onoare de trei ori.  Pentru a sparge ghinionul, trebuie să fii domnişoară de onoare de 7 ori!

 • Potrivit unei alte superstiţii româneşti, dacă mănânci direct din cratiţă, rămâi necăsătorită! Un semn de rău-augur îl reprezintă şi gestul de a-ţi fi atinse picioarele cu mătura în timp ce podeaua este măturată: ar putea fi un semn că nu te vei mărita niciodată!

Acum ai aflat care sunt semnele care prevestesc o căsătorie – dar ştii când urmează să se întâmple? Află când are de gând să te ceară de nevastă în funcţie de zodie şi citeşte cele mai populare superstiţii despre nuntă!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!