Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

5 moduri prin care vei reuși să faci persoana cu care vrei o relație să se conecteze cu tine

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro
Arată-te interesată de toate aspectele vieții bărbatului pe care îl placi

1. Arată-te interesată de toate aspectele vieții bărbatului pe care îl placi

Multe femei cred că pot cuceri un bărbat prin latura erotică, dar realitatea este că majoritatea bărbaților sunt seduși atunci când te arăți interesată de ei, de viața lor și îi privești cu admirație și entuziasm.

De fapt, se pare că sexul este cel mai prost truc pe care îl poți încerca pentru a atrage un bărbat, dacă vrei să fii specială în viața lui. Atunci când un bărbat face dragoste cu o femeie, imediat după încheierea actului sexual, energia și interesul lui scad dramatic, iar atenția lui este atrasă imediat de alte lucruri.

Femeile care îi judecă pe bărbați după măsura lor fac o mare eroare. La bărbați, emisferele cerebrale funcționează diferit. Dacă pentru o femeie sexualitatea este asociată adesea cu intimitate profundă și iubire, la bărbat poate fi o simplă distracție și detensionare.

De aceea, este preferabil ca la începutul unei relații să nu faci prea mult uz de sex, ci mai degrabă să creezi fantezii bărbatului iubit prin promisiuni erotice.

Mult mai important este să-i oferi atenția ta completă și interesul nedisimulat. Una dintre cele mai importante nevoi ale unui bărbat este de a fi ascultat și înțeles, iar o femeie care îi satisface această necesitate poate ajunge centrul universului său.

Atunci când iubești un bărbat, îți dorești să fii unica din viața lui, singura care locuiește în inima și gândurile sale. Dar lucrurile nu sunt așa ușoare cum vedem în filme și dragostea la prima vedere nu funcționează întotdeauna.

Oricât de mult te-ar vrăji mitul sufletului pereche, care se conectează instantaneu cu tine, în realitate este necesar mai mult timp și mai multe experiențe împărtășite pentru ca alesul tău să intre într-o legătură specială, privilegiată cu tine.

Vestea bună este că poți impulsiona legătura, așa cum faci când îți updatezi telefonul sau alegi o versiune mai puternică, cu o conexiune mai rapidă. Dar trebuie să folosești câteva trucuri, pe care numai femeile versate le cunosc și le folosesc ca să subjuge un bărbat.

Dar, pentru că suntem într-o perioadă a dragostei, îți dezvăluim care sunt aceste trucuri pentru a-l aduce pe cel iubit la picioarele tale. Fii îndrăzneață și folosește-le, pentru că ele te ajută să intri în mintea bărbatului pe care îl placi și să apeși „butoanele” interesului și pasiunii sale.

Surse foto: Pinterest, Pexels

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (27)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!