Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

6 lucruri banale pe care nu le putem vedea sau face în timpul viselor

Cristina Gherghina
Nu putem vedea smartphone-uri

Nu putem vedea smartphone-uri

Potrivit unui studiu, doar aproximativ 3,55% dintre femei și 2,69% dintre bărbați pot vedea smartphone-uri în visele lor. Motivul ar putea fi faptul că aceste telefoane inteligente și alte dispozitive moderne au apărut în viața noastră recent, iar creierele noastre încă se acomodează cu apariția lor.

Motivul pentru care oamenii visează, potrivit unei teorii, este pentru ca anxietățile și temerile noastre să poată fi procesate de creier. Astfel, vom putea face față mai ușor situațiilor stresante din viața noastră. Acțunea de visare funcționează întocmai ca un fel de mecanism de apărare, iar lucrurile pe care le visăm provin adesea din părți mai vechi ale minții umane. 

Tot ceea ce visăm este conectat la problemele cu care se confruntau strămoșii noștri, cum ar fi luptele sau supraviețuirea.

Dar, există totuți șanse să visăm smartphone-uri. Potrivvit lui Alice Robb, autoarea unei cărți despre vise, oamenii au mai multe șanse să vadă smartphone-uri în visele lor atunci când trec prin unele evenimente de viață marcante, cum ar fi pierderea unei persoane dragi.

Lumea viselor este pe cât de uimitoare, pe atât este de enigmatică. Cu toate că nu înțelegem pe deplin care este scopul viselor noastre, acest lucru nu ne oprește creierul să creeze realități alternative în care totul pare că este posibil. Sau cel puțin așa credem noi. 

Dintr-un anumit motiv, obiecte banale pe care le folosim sau acțiuni pe care le facem zi de zi par a nu exista în lumea viselor, în vreme ce elefanții zburători sau luptele cu extratereștrii sunt la ordinea... viselor.

Află din galeria foto care sunt cele 6 lucruri banale pe care nu le putem vedea sau face în visele noastre! Explicațiile te vor surprinde!

Surse foto: Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!