Nu Skin

7 lucruri pe care să nu le faci niciodată online

Lorena Teacă

Postezi prea multe informații despre copiii tăi

Postezi prea multe informații despre copiii tăi

Postarea fotografiilor drăguțe cu copiii tăi reprezintă un semn de mândrie și de iubire față de familia ta, dar ține cont că în spațiul virtual sunt tot felul de persoane dubioase. Prin intermediul pozelor tale de pe Facebook sau Instagram, acestea pot afla foarte multe lucruri despre copiii tăi.

Utilizezi prea mult Wi-Fi gratuit

Utilizezi prea mult Wi-Fi gratuit

Cei mai mulți oameni folosesc rețeaua Wi-Fi în momentul în care se află într-o cafenea, deoarece beneficiază de internet gratuit și de mare viteză. Mulți hackeri își fac însă conturi false de Wi-Fi gratuite, iar datele personale ale celor care se conectează la aceste tipuri de rețele de internet pot fi furate. Înainte de a te mai conecta la rețele de Wi-Fi gratuite, informează-te asupra acestui lucru și s-ar putea să te gândești de două ori înainte de a mai face acest lucru.

Te cerți cu oamenii pe rețelele de socializare

Te cerți cu oamenii pe rețelele de socializare

Chiar dacă ești genul de persoană care trebuie să spună ceea ce gândește, indiferent de consecințe, încearcă să te abții de la comentarii care nu-și au locul pe internet. Chiar și comentariile bine intenționate pot suna amenințător pe rețelele sociale și multe prietenii s-au destrămat din cauza acestui lucru. Diferențele de opinie trebuie discutate față în față, nu din spatele unui monitor. 

Surse foto: iStock, Unsplash

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta