7 semne ca Universul este pe cale să îți îndeplinească dorințele tale cele mai ascunse

7 semne ca Universul este pe cale să îți îndeplinească dorințele tale cele mai ascunse

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Se spune că Legile Atracției sunt cele care ne aduc pe calea spre împlinire, care fac să ne apară înainte oameni și situații ce sprijină evoluția noastră spirituală. Dar cum recunoști semnele pe care ți le trimite Universul? De multe ori ai senzația că în viața ta nu se întâmplă nimic special, așa că nu știi ce anume poate fi considerat un mesaj din partea divinității, că te afli pe calea cea bună.

Realitatea este că trebuie să fii mai atentă în jurul tău, mai ales atunci când îți dorești ceva cu ardoare. Dacă începi să observi unul dau mai multe dintre semnele următoare, înseamnă că îți vei atinge, fără îndoială, țelurile, iar Universul te asigură de acest lucru.

implinire

Încep să apară oportunități conectate cu dorințele tale 

Poate că ai acumulat multă vreme energie pentru un anumit scop și, brusc, ești asaltată de tot felul de ocazii legate de împlinirea dorinței tale. Înseamnă că Universul a primit mesajul tău și-ți trimite lucrurile de care ai nevoie ca să-ți transformi visul în realitate. Trebuie să accepți această ofertă extraordinară și să te bucuri de fiecare oportunitate care îți iese în cale.

Afirmația-cheie: Sunt gata să spun „Da” tuturor invitațiilor și oportunităților.

Simți că îți trăiești cu adevărat misiunea personală

Dacă te trezești dimineața cu un foc interior legat de o anumită dorință pe care vrei s-o atingi, înseamnă că se apropie momentul realizării ei. Pasiunea este un catalizator care face ca toate forțele Universului să se pună în mișcare în direcția pe care ți-o dorești. Atunci când te aliniezi total cu misiunea și viziunea vieții tale, Universul face tot posibilul ca țelurile tale să se împlinească.

Afirmația-cheie: Mulțumesc Universului că mi-a revelat scopul vieții, la momentul potrivit.

Te simți deschisă tuturor posibilităților

Aceasta este una dintre cele mai minunate senzații pe care le trăiești, când rezonezi cu Universul. Simți o deschidere extraordinară, ca și cum pereții inimii tale s-ar fi prăbușit și aștepți cu brațele deschise să primești tot ceea ce Universul este dispus să-ți trimită. Ești dispusă să „mergi cu valul” și să vezi unde te va duce aventura.

Afirmația-cheie: Mintea mea, trupul meu și sufletul meu sunt deschise pentru a primi toate lucrurile bune.

Încep să apară persoane din familia ta sufletească

Aceștia nu sunt membri ai familiei biologice, ci persoane care se aseamănă cu tine în gândire și spirit. Vei descoperi conexiuni profunde cu astfel de oameni care îți împărtășesc credințele și te vor ajuta să-ți pui în practică visurile.  Sunt oameni conectați cu tine la nivel spiritual, înflăcărați de aceleași idealuri și care se află într-o misiune similară cu a ta. Vei simți imediat dacă o persoană pe care o întâlnești este din aceeași familie sufletească, pentru că te vei împrieteni foarte ușor cu ea.

Afirmația-cheie: Sunt recunoscătoare că m-am conectat cu membrii familiei mele spirituale. Aceștia îmi hrănesc sufletul.

Devii foarte sensibilă la energiile subtile

Deoarece ești atât de conectată la Univers și la energia din jurul tău, vei constata că ai devenit dintr-odată sensibilă la anumite vibrații. S-ar putea să conștientizezi natura vibrațională a unor locuri și influențele energetice ale unor persoane. În felul acesta îți vei cultiva discernământul, învățând să alegi lucrurile nu după aparențe, ci după cum servesc cu adevărat misiunii tale.

Afirmația-cheie: Sunt o ființă intuitivă prin natura mea. Intuiția mă ajută în orice situație.

Inima ta este plină de bucurie și recunoștință

Atunci când te simți aliniată cu Universul, inima ta vibrează de bucurie în fiecare moment. Nimic nu ți se pare prea greu, iar lucrurile din jur pur și simplu strălucesc. Te poți bucura de căldura unei raze de soare, de zâmbetul unui copil sau de o cană de ceai cald într-o dimineață friguroasă. Te menții în prezent și în conexiune cu ființa ta profundă. Atunci știi sigur că te afli pe calea potrivită spre împlinirea dorințelor tale.

Afirmația-cheie: Mulțumesc Univesului pentru darurile sale.

Simți că intențiile tale devin clare și specifice

vise

Așa cum deschiderea în fața oricărei posibilități este importantă, capacitatea de a-ți defini cu precizie intențiile și dorințele este la fel de necesară. Pentru a putea trage cu arcul, ai nevoie de o țintă foarte clară, altfel săgeata ta s-ar putea pierde în neant. Un semn important că dorințele tale vor fi împlinite este clarificarea lor, exactitatea cu care le comunici Universului, care te încarcă de energia necesară pentru a le atinge.

Afirmația-cheie:  Fie ca dorințele mele să capete contur și precizie.

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator
Acatistul Bunei Vestiri te ajută să îi mulțumești Fecioarei Maria că l-a adus pe lume pe Iisus și îți îndeplinește dorințele
Acatistul Bunei Vestiri te ajută să îi mulțumești Fecioarei Maria că l-a adus pe lume pe Iisus și îți îndeplinește dorințele
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (65)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.