Nu Skin

A fost descoperit cel mai sexi dans! Iată cu ce mișcări faci ravagii pe ring

Redactor Alexa Galgau

Dansul este un limbaj universal prin care oamenii pot comunica indiferent de proveniență, la fel ca râsul. Totodată, este o expresie a bucuriei și chiar o modalitate prin care seducem sexul opus încă din cele mai vechi timpuri. Dacă ai crezut că nu poate exista o știință a dansului și că el depinde doar de emoția de moment, te-ai înșelat! De curând, cercetătorii au descoperit cel mai atrăgător tip de mișcare, cu care nu poți da greș niciodată!

Află care este cel mai sexi dans!

cuplu dansand

Cel mai sexi dans, dezvăluit de oamenii de știință!

Faptul că ieșim în club să ne căutăm un potențial partener, nu doar să ne distrăm, nu este o activitate cu totul nouă pentru omenire. Încă din antichitate, dansurile au reprezentat una dintre principalele modalități prin care oamenii au încercat să se atragă unii pe alții. De fapt, dansul este atât de expresiv, încât este considerat un limbaj aparte și a fost inclus dintotdeauna în cele mai importante ritualuri, împreună cu cântatul.

Astăzi, avem posibilitatea de a studia în profunzime acest limbaj, iar prin intermediul științei s-au descoperit mișcările cele mai sexi, cărora nimeni nu le poate rezista. Psihologii din Marea Britanie au folosit tehnologia motion capture pentru a surprinde dansurile a 39 de femei care se mișcau pe ritmul unei tobe, după care au creat videoclipuri cu dansurile respective reproduse de niște avataruri. După ce le-au arătat videoclipurile participanților la studiu (57 de bărbați și 143 de femei), ei au reușit să afle cu exactitate care sunt mișcările cele mai sexi.

femeie dansand

Cel mai sexi dans include trei tipuri de mișcări, conform celor care au realizat acest studiu:

  • mișcarea viguroasă a șoldurilor;
  • mișcările asimetrice realizate în zona coapselor;
  • mișcarea ușor asimetrică a mâinilor.

După ce au descoperit acest dans cu care putem face ravagii, cercetătorii l-au și publicat pe internet:

Atunci când au fost întrebați de ce consideră că acest dans este cel mai sei, oamenii de știință au răspuns că este foarte posibil să fie vorba despre faptul că oferă cele mai clare informații despre capacitatea de procreere, despre sănătate și despre personalitate (informații pe care le percepem involuntar).

De exemplu, mișcarea din șolduri este considerată sexi la femei deoarece accentuează zona asociată cu reproducerea. Mișcarea asimetrică arată că au un control bun asupra funcțiilor motorii, iar dansul per total ar dezvălui multe despre personalitatea celei care dansează. Toate aceste lucruri nu sunt neapărat credibile pentru noi, care privim dansul ca pe o formă aproape pură de emoție, dar dacă am sta să analizăm mișcările în detaliu, am înțelege de ce le considerăm atât de atrăgătoare.

La polul opus, există și un dans care este considerat cel mai puțin atrăgător:

Acum, că știi care este cel mai sexi dans, nu îți mai rămâne decât să îl pui în practică data viitoare când mergi în club!

Iată cinci motive să înveți să dansezi!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta