ABA MAKE-UP Academy organizeaza campania umanitara A darui te face mai frumos

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

Sambata, 05.04.2014, intre orele 10-14,  la sediul din str. General Nicolae Dona, nr. 22-24, sector 1, Bucuresti, ABA MAKE-UP ACADEMY gazduieste campania de binefacere  - " A darui te face mai frumos". Daruieste bucurie unor familii nevoiease prin donarea de hainute, jucarii si alimente ce vor avea ca destinatie atat familiile cu situatii mai speciale cat si centru de plasament Ciresarii.

"Impreuna putem darui frumusete si bucurie unor oameni cu care viata nu a fost atat de generoasa. Imi place sa cred intr-o lume mai frumoasa dar mai ales mai buna, dispusa sa-si ajute in orice moment aproapele."  declara Alina Brailescu, trainer al scoalii de machiaj.

Campanie umanitara

A darui te face mai frumos  -  este un eveniment caritabil. Bazele acestui eveniment au fost puse de doua tinere ce s-au implicat in ajutorarea celor nevoiasi inca din perioada liceului. Scoala de machiaj ABA s-a impicat in acest proiect cu scopul de a mobiliza cat mai multe persoane ce doresc sa aduca bucurie si zambete pe chipul unor copii sau familii cu probleme financiare. Bunurule obtinute in cadrul evenimentului vor ajunge la destinatie cu ajutorul  Andreei Tunsu si a colegei sale. "Impresionate de situatia precara a unei colege ne-am hotarat sa o ajutam. Familia ei a fost prima dar prin cunostinte am aflat si de alte cazuri si ne dorim sa le ajutam, nu doar cu ocazia unor sarbatori ci tot timpul." spune Andreea, una dintre tinerele ce au pus bazele proiectului.  

Persoanele interesate de acest eveniment ce doresc mai multe informatii ne pot scrie pe office@abacademy.ro sau ne pot contacta la 0726 969 172. Scoala de machiaj ABA MAKE-UP ACADEMY a fost infiintata in anul 2012. Cursurile de machiaj ale scolii de machiaj ABA MAKE-UP ACADEMY sunt predate de Alina Brailescu, trainer coordinator al scolii de machiaj. Cariera Alinei Brailescu se desfasoara pe o perioada de mai bine de zece ani, in special ca make-up artist pentru prezentari de moda. Alina este recunoscuta pentru creativitatea si originalitatea machiajelor pe care le realizeaza, experienta sa cumuleaza prezentari de moda ca Avantpremiere, Pasarela sau show-urile designerilor Adrian Oianu, Rhea Costa, Andreea Tincu, Wilhelmina Arz, Maria Marinescu, Mirela Diaconu. Implicarea in realizarea imaginii - Ivatherm, Venera Arabu, Adrian Oianu, Geta Voinea. Implicarea în realizarea  editorialelor de moda precum revistele Unica, VIVA, Glamour, TABU.

Articolul urmator De ce compania persoanelor atragatoare te face sa arati si tu mai sexy

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.