Acest video te va impresiona! Solidaritatea poate salva vieti!

Acest video te va impresiona! Solidaritatea poate salva vieti!

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Tocmai cand credeam ca a disparut si ultima urma de umanitate, australienii ne-au oferit o lectie de solidaritate pe care cu siguranta o vom tine minte mult timp de acum inainte! Sa o luam in alta ordine de idei: Tu cum ai reactiona daca ai vedea ca o persoana isi prinde piciorul intre vagonul metroului si peron, chiar in fata ta?  

Miercuri dimineata, un barbat din Perth, Australia, care se grabea sa prinda metroul, a alunecat si si-a blocat piciorul intre vagonul trenului si peron.

Pentru a-l elibera pe barbatul care deja intrase intr-o stare de panica, pasagerii au fost rugati sa se mute pe cealalta parte a trenului, pentru a se transfera greutatea, astfel incat metroul sa se incline putin. Cand au vazut ca aceasta varianta nu da rezultate, toti pasagerii au iest din vagoane si au inceput sa impinga trenul care cantarea putin peste 10.000 de tone, reusind in cele din urma sa-l elibereze pe barbat. "Am reusit sa miscam trenul exact cat a trebuit", a spus un pasager pentru o televiziune australiana. "Trenul s-a ridicat cam 5-10 cm, suficient cat sa-si poata scoate piciorul din spatiul dintre vagon si peron".

Purtatorul de cuvant al companiei de transporturi Transperth din Australia, a marturisit pentru ABC News ca viteza de reactie si solidaritatea oamenilor au fost elementele care au dus la evitarea unei tragedii. "Toata lumea s-a mobilizat. Puterea oamenilor a reusit sa salveze o persoana de la o adevarata tragedie. L-am alertat pe sofer si ne-am asigurat ca trenul nu va porni. Apoi, personalul care se afla la locul cu pricina i-a organizat pe pasageri astfel incat sa impinga trenul de pe sine pentru a-l salva pe barbat", a marturisit acesta.

Australianul care era cat pe ce sa devina victima unei tragedii, a reusit sa scape teafar, dar cu o spaima de zile mari.

Tu ce parere ai despre gestul australienilor?

Articolul urmator
Cea mai puternică rugăciune de Înălțarea Domnului! Poate face minuni dacă este rostită din suflet
Cea mai puternică rugăciune de Înălțarea Domnului! Poate face minuni dacă este rostită din suflet
Ai calități de super-erou? Fă testul și află dacă ai putea salva Galaxia
Incepe quiz
Ai calități de super-erou? Fă testul și află dacă ai putea salva Galaxia

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.