Adolescenți separați de familii, nevoiți să-și dea băiețelul spre adopție. 38 de ani mai târziu se regăsesc

Adolescenți separați de familii, nevoiți să-și dea băiețelul spre adopție. 38 de ani mai târziu se regăsesc

Alida Enache

Trei suflete care au fost separate împotriva voinței lor în urmă cu aproape patru decenii s-au regăsit unul pe celălalt în anul 2011. Povestea lor este de-a dreptul emoționantă și depășește orice scenariu de film. Totul a început în anul 1978...

Patrick Giblin este un bărbat de 44 de ani care a fost dat spre adopție în ziua de 27 septembrie 1978. Părinții săi biologici, Stephanie și Todd Ripple, proveneau din familii extrem de religioase și de aceea au fost obligați să renunțe la fiul lor chiar după nașterea sa. Cu toate acestea, Stephanie a simțit dintotdeauna că ea și fiul ei se vor regăsi la un moment dat. Într-adevăr, 38 de ani mai târziu urma să se întâmple minunea.

Imagine cu cuplul care s-a regăsit după 38 de ani și fiul lorSurse foto principală: Youtube/Facebook 

Viața lui Giblin a fost minunată, chiar dacă nu a copilărit în sânul familiei sale biologice. Acesta a fost adoptat de un cuplu extraordinar, Michael și Karen, alături de care a crescut în Bowie, Maryland. Cei doi l-au iubit pe Patrick ca și cum ar fi fost copilul lor și s-au asigurat că nu duce lipsă de nimic. Din păcate, Karen a murit după ce a fost diagnosticată cu Lupus atunci când băiatul avea doar 11 ani. Patrick și-a amintit: „Viața după moartea mamei mele a fost extrem de grea.”

Tatăl lui s-a recăsătorit la un moment dat, iar băiatul s-a mutat cu noua sa familie în Las Vegas. Deși știa că fusese adoptat, Patrick nu a avut niciodată curiozitatea de a-și întâlni părinții biologici pe parcursul tinereții sale. În schimb, după ce a devenit tată, pe măsură ce înainta în vârstă, a început să fie tot mai curios de moștenirea sa. Astfel a hotărât să-și contacteze mama biologică.

 

Atunci când a sunat-o pentru prima oară, bărbatul a povestit ore întregi cu Stephanie la telefon. Cei doi s-au înțeles foarte bine, iar asta l-a determinat să vrea să o cunoască personal pe mama sa adevărată. Totul se întâmpla în anul 2011. Stephanie era de-a dreptul extaziată pentru că urma să își cunoască fiul. Visa dintotdeauna la acest moment magic. Ea a simțit nevoia să împărtășească vestea ce mare cu toți prietenii ei virtuali, așa că a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook:

„Aș dori ca toată lumea să afle că una dintre cele mai importante zile din viața mea va avea loc miercurea viitoare... Mă voi întâlni cu fiul meu Patrick pentru prima dată de când l-am ținut în brațe atunci când eram copil."

Chiar dacă și-a regăsit fiul demult pierdut, Stephanie încă nu era mulțumită cu viața sa. Era clar că o persoană foarte importantă lipsește din peisaj, mai exact, marea sa iubire Todd. “Proaspăta” mămică a reușit într-un final să-l contacteze și pe fostul său iubit din adolescență, iar tot ce s-a întâmplat după aceea este cu adevărat magic...

Coincidență sau nu, după aproape patru decenii, amândoi erau singuri și profund îndrăgostiți în continuare unul de celălalt. În cele din urmă, după ce s-au revăzut, cei doi îndrăgostiți au hotărât să își continue povestea de iubire și să se căsătorească în anul 2013. Cine crezi că a fost cavaler de onoare la nunta lor? Da, exact! Patrick, rodul dragostei lor.

„Pentru mine, a fost ca și cum cei 35 de ani nu au existat. Totul a fost la fel.”, a mărturisit Todd despre revederea cu soția sa.

De asemenea, Giblin a fost onorat să participe ca și cavaler de onoare la nunta părinților săi biologici. El a zis că această amintire va dăinui pentru totdeauna în sufletul său, mai ales că nu s-ar fi așteptat vreodată ca lucrurile să ia o astfel de întorsătură. Inițial, nu ar fi crezut nici măcar că își va regăsi părinții, dar să mai și participe la nunta lor.

Uneori viața te surprinde și îți dă înapoi chiar mai mult decât ți-a luat de la bun început.”, a povestit Patrick.

Unii oameni sunt foarte norocoși. Își întâlnesc sufletul pereche încă de la o vârstă fragedă și au șansa de a trăi alături de acesta până la adânci bătrâneți. Chiar și așa, nu s-ar putea spune că povestea lui Stephanie și a lui Todd nu este una cu final fericit. Chiar dacă au fost separați unul de celălalt, dar și de bebelușul lor încă din tinerețe, aceștia au reușit să se intersecteze 35 de ani mai târziu. Iar ce este important aspect este chiar faptul că cel care i-a reunit a fost mult iubitul lor fiu.

Citește și: Au fost părăsite de același bărbat și au decis să-și crească împreună copiii

Sursă articol: Amomama

Surse foto: Facebook, Youtube

Articolul urmator
Un bărbat a recunoscut că este gay la vârsta de 55 de ani și după două căsnicii cu femei. „A fost foarte ușor să le spun copiilor"
Un bărbat a recunoscut că este gay la vârsta de 55 de ani și după două căsnicii cu femei. „A fost foarte ușor să le spun copiilor"
Vrei să știi cum va arăta viața ta peste 10 ani? Fă testul acesta și afli răspunsul în mai puțin de 1 minut!
Incepe quiz
Vrei să știi cum va arăta viața ta peste 10 ani? Fă testul acesta și afli răspunsul în mai puțin de 1 minut!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.