Alege pasărea preferată și vezi ce spune despre tine!

Miercuri, 18.05.2016
de Andreea Baluteanu

Testele de personalitate cu imagini haioase ne comunică lucruri importante despre noi, fără să fie nevoie să răspundem la întrebări încuietoare sau să ne imaginăm scenarii improbabile în viaţa reală!

Te provocăm în rândurile de mai jos la un test simpatic, care îţi cere să alegi pasărea care ţi se potriveşte! Care este „zburătoarea” ta de suflet? Porumbelul, bufniţa, păunul sau vulturul?

Alege pasărea preferată: ce spune despre tine?

Aruncă o privire asupra imaginilor de mai jos: o bufniţă, un porumbel, un păun şi un vultur aşteaptă „aprobarea ta”. Pentru rezultate concludente, nu spune „da” păsării care te atrage cel mai tare vizual, ci alege-o pe cea care consideri că te reprezintă şi „în penajul” căreia te-ai descurca cel mai bine!

Iată rezultatele!

  1. Ai ales porumbelul

Ai optat pentru pasărea păcii? Eşti o persoană cu un nivel ridicat de inteligenţă emoţională, care are o atitudine mai degrabă pasivă în comunicare!

Eşti o prietenă excepţională, înţelegătoare, blândă şi de încredere. Deşi nu ai mulţi amici, cei care ţi-au cucerit inima se pot baza pe tine şi pe ajutorul tău.

Ca iubită, eşti generoasă şi răbdătoare, oferi iubire necondiţionată, îţi respecţi şi îţi tratezi alesul ca pe un zeu. Bărbatul care îţi va cuceri inima se poate considera un norocos, mai ales că va beneficia şi de onestitatea ta, iar riscurile de a fi vreodată înşelat sau batjocorit sunt aproape inexistente.

Ambiţia în carieră îţi este necunoscută, însă asta nu înseamnă că nu poţi avea o profesie de succes, mai ales că eşti o angajată pe care te poţi baza și o fire intuitivă. Nu îţi place să îţi asumi riscuri, aşa că te vei mulţumi cu prima poziţie care îţi îndeplineşte aşteptările.

De partea cealaltă, poţi suferi, pentru că ai încredere uşor în oameni şi devii adesea dependentă de aprecierea şi de iubirea lor. De asemenea, tinzi să urmezi prea repede persoanele care îţi inspiră autoritate: fii atentă, pentru că nu toată lumea apreciază la adevărata valoare un porumbel imaculat, iar uliii sunt aprigi în această lume!

  1. Ai ales bufniţa

Înţeleapta bufniţă este o pasăre populară, care se bucură de numeroşi fani în zilele noastre! Tu eşti o femeie cu un grad ridicat de inteligenţă logică şi cu o atitudine rezervată în comunicare!

Eşti o prietenă de încredere, dar nu ai un cerc social extins. Amicii tăi te apreciază pentru sinceritatea şi atenţia ta, dar şi pentru faptul că le oferi cele mai bune sfaturi, folosindu-te de intuiţia şi de înţelepciunea ta de „bufniţă”.

Nici iubitul nu are de ce să se plângă! Deşi poţi părea rece şi distantă, ascunzi un suflet cald şi poţi fi o parteneră pasională, aprinsă, în braţele bărbatului potrivit. Însă tinzi adesea să fii neîncrezătoare şi suspicioasă şi îţi vei dărui greu inima!

Ai şanse mari să devii angajata perfectă! Nu ne miră faptul că ofertele de muncă nu mai contenesc: eşti meticuloasă, inteligentă, extrem de atentă la detalii şi calmă sub presiune. Nu îţi lipseşte nici ambiţia, nici curiozitatea, ceea ce te împinge încontinuu spre autoperfecţionare!

E adevărat, poţi cădea şi în capcana nehotărârii: prietenii vor aştepta minune în şir ca să comanzi, iar partenerul va trebui să te curteze luni întregi până ce va obţine un „da”. Dacă cineva te-a supărat, ar trebui să se teamă, pentru că ai tendinţa de a simpatiza repede cu răzbunarea!

  1. Ai ales păunul

Cu penajul său colorat, strălucitor, păunul trece mândru şi admirat prin viaţă, trăind prin şi pentru spectatorii săi. Tu ai o personalitate extravertită, o inteligenţă emoţională ridicată şi abilităţi extraordinare de comunicare.

Eşti sociabilă, vorbăreaţă şi deschisă la minte, aşa că îţi va fi extrem de uşor să îţi faci prieteni. Problema va fi să îi păstrezi, pentru că eşti orientată mai mult spre propria persoană, şi nu neapărat atentă la nevoile lor, dar carisma îţi va asigura mereu un flux constant de amici şi câţiva prieteni de suflet!

În dragoste, eşti ca un magnet pentru bărbaţi! Străluceşti în societate şi nu îţi va fi greu să îţi găseşti sufletul pereche (nici pe primul, nici pe următorii). Entuziastă, aventuroasă şi emoţională, îi vei asigura partenerului o cursă nebună prin viaţă, pe care nu o va uita prea uşor.

Nici satisfacţiile în carieră nu îţi sunt necunoscute! Ai spirit competitiv cât cuprinde, iar intuiţia nu te lasă la greu. Fiind comunicativă şi deschisă la minte, nu îţi va fi dificil să activezi mai ales în domeniile noi, inovatoare.

Singurele riscuri pot deriva din tendinţele tale dominatoare, dar, nu-i așa, trebuie să existe un preţ pentru a trăi lângă un prea-frumos păun!

  1. Ai ales vulturul

Pasărea de pradă simbol a americanilor spune totul despre tine: eşti puternică, de neînfrânt, o adevărată regină. Ai o inteligenţă logică ridicată şi abilităţi de comunicare la fel de dezvoltate.

Amicii tăi sunt mai puţini la număr, mai ales că nu îţi place să „zbori în stol”. Însă îţi vor rămâne fideli, atraşi fiind de personalitatea neînfricată şi de carisma ta.

Tot atracţia instinctuală pe care o exerciţi asupra oamenilor va ispiti şi bărbaţii. Aceştia sunt pregătiţi să te urmeze oriunde, dar cel care va reuşi să te convingă să renunţi la independenţa ta îţi va fi ales.

Cariera este scena pe care îţi place să străluceşti! Eşti prototipul perfect al liderului: carismatică, onestă, hotărâtă şi curajoasă. Nu te temi să îţi asumi riscuri şi iniţiative, iar inteligenţa extraordinară te conduce pe drumul succesului!

Poţi cădea uneori în capcana încăpăţânării şi a egoismului, iar cei din jur vor avea senzaţia că nu ajung la inima ta! Aşa se întâmplă când porţi întreaga greutate a lumii pe umeri: un vultur adevărat nu va mai avea timp să aline un porumbel sau să aprecieze un păun care trece mândru pe lângă el!

Tu te regăseşti în trăsăturile păsării alese? Dacă ţi-a plăcut articolul, descoperă aici şi un test simplu care îți ghicește gândurile!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (27)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!