Arthesium, umple-ți viața cu teatru

Arthesium, umple-ți viața cu teatru

Redactor Divahair.ro

Trupa Arthesium va organiza Maratonul de Teatru, ediția de vară, cel mai important eveniment al trupei în a doua stagiune a cursurilor anului 2017-2018, perioada 03.05.2018-03.06.2018, la care vor participa un număr mare de cursanți Arthesium. În cadrul maratonului, se vor desfășura 25 de spectacole susținute de un număr de peste 150 de actori ai echipei.

Membrii echipei, deși au vârste diferite (între 14 și 40 de ani), au aceeași pasiune și același devotament, deoarece chiar dacă 60% dintre aceștia și-au început activitatea în Arthesium la cursurile de dezvoltare personală, toți au dorit să facă parte din spectacolele din cadrul maratonului pentru a arăta că timpul petrecut în echipa noastră nu este un timp pierdut. Dacă membrii cei mai noi ai echipei vă vor transmite emoțiile de început, avem și membri mai vechi, care au pregătit spectacole grele ce abia așteaptă să fie în lumina reflectoarelor și aplaudate, spectacole ce cu siguranță vă vor deschide sufletul către teatru și care vă vor da șansa să simțiți fiecare personaj.

afis maraton arthesium

Maratonul de Teatru Arthesium, ediția de vară, va fi susținut la Teatrul de Artă, iar la sfârșitul acestuia va avea loc o ceremonie de decernare a premiilor prin care actorii sunt răsplătiți pentru munca depusă la pregătirea și susținerea spectacolelor și totodată motivați pentru spectacolele ce urmează.

Vor fi 24 de ore de teatru pregătite în zile călduroase și zile mai puțin călduroase, 24 de ore de teatru care vă vor ține cu sufletul la gură sau vă vor face să radeți din tot sufletul, 24 de ore de teatru în care veți fi transpuși în povestea fiecăruia și veți pleca cu siguranță cu ceva de la noi, 24 de ore în care ne-am propus ca spectatorii să se identifice în cel puțin un personaj și să trăiască alături de noi pe scenă.

arthesium

Pe lângă spectacolele din cadrul așteptatului eveniment, Arthesium organizează și un maraton în București, un maraton prin care membrii trupei au posibilitatea de a participa pentru a lucra în echipă, a se distra și bineînțeles că există un premiu și pentru acesta. Este un exercițiu ce le pune la muncă imaginația, mișcarea, reacția și care îi va ajuta să lucreze împreună și să își folosească toate calitățile dobândite pe parcursul timpului petrecut alături de noi. Nu este singurul exercițiu ce se diferențiază de spectacole, mai avem câteva surprize. Una dintre surprize este un concurs de monologuri, prin care fiecare actor își pune în valoare ceea ce a învățat cu noi deoarece monologurile nu sunt pregătite de către coordonatori, ci de către fiecare participant în parte. Bineînțeles că și aici există un premiu pentru primii 3 cei mai curajoși care au exprimat ceea ce au vrut să facă.

Este ediția a 4-a a Maratonului de Teatru Arthesium de vară și dacă la început Maratonul de Teatru era o adunătură de spectacole ce-ți asigurau buna dispoziție, pentru noi, pentru Arthesium, a devenit o tradiție, o tradiție fără de care nu am mai fi Arthesium. Tocmai de aceea vă invităm să fiți parte din această frumoasă tradiție!

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
7 lucruri care atrag sărăcia și ghinionul în viața ta
7 lucruri care atrag sărăcia și ghinionul în viața ta
Ce nota primesti in viata?
Incepe quiz
Ce nota primesti in viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.