Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Când o ignori, o înveți să-i fie bine și fără tine

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Există un mit printre bărbați când vine vorba de iubire: dacă faci pe durul și nu-ți arăți sentimentele ori dacă pari inaccesibil, o femeie va ajunge să fie obsedată de tine. De aceea, unii bărbați se arată distanți și neinteresați, fiind convinși că vor pune pe jar femeia pe care o plac. Ei speră că, dacă ignoră o femeie, aceasta va ajunge să-i vâneze. Ba chiar va fi cu atât mai iubitoare și mai disperată după atenția lor, cu cât se poartă mai rău cu ea.

plictista

Ei bine, această tehnică grosolană de manipulare poate funcționa cu o fată neexperimentată, dar nu cu o femeie puternică. Atunci când un bărbat ignoră o femeie adevărată, aceasta va ajunge, încet-încet, să înțeleagă că poate trăi foarte bine și fără el. Și astfel va face primul pas către independența ei și către întreruperea unei relații care nu o satisface.

Femeile puternice renunță la bărbații care le ignoră

De ce se întămplă acest lucru? Din mai multe motive:

1. O femeie puternică știe ce vrea. Este o femeie împlinită, care nu are timp de jocuri copilărești. Dacă ești pregătit să fii cu ea la modul cel mai profund, să o iubești și să te porți așa cum merită, îți va dărui, la rândul său, întreaga ei afecțiune. Dar, dacă va observa că nu ești onest cu ea, că joci tot felul de jocuri psihologice și că nu ești serios în relație, va pleca fără să întoarcă măcar capul.

2. O femeie adevărată știe că atunci când iubești nu poți ignora persoana care ți-e dragă. Dacă ai timp de jocuri și provocări, probabil că nu ești încă pregătit pentru o astfel de femeie și pentru o relație reală. Când iubești din tot sufletul, nu te poți abține să-ți arăți sentimentele. Vrei să copleșești persoana iubită cu atenția și prețuirea ta, s-o faci fericită. A ignora o femeie cu scopul de a o cuceri este total neproductiv, când vorbim de femeile puternice. Acestea nu vor pierde vremea cu astfel de teribilisme. Pur și simplu vor pleca.

3. O femeie adevărată pune mare preț pe onestitate. Dacă nu-ți arăți sentimentele în fața ei, te va considera fățarnic și se va îndepărta de tine. Orice femeie care se respectă știe că nu poate ajunge la o intimitate reală cu un bărbat care nu este onest.

cuplu

Așa că, dacă vrei să ai o femeie adevărată alături de tine, în niciun caz nu trebuie s-o ignori. Lasă deoparte telefonul, laptopul sau orice altă preocupare când ești cu ea și acordă-i toată atenția ta. Dacă vrei să-ți rămână alături, trateaz-o cu respect, grijă și iubire. Numai așa vei pune bazele unei relații minunate, bazată pe încredere, dragoste și onestitate!

Surse foto: Pixabay, Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!