Care dintre cei dragi plecați poate deveni Înger Păzitor și care sunt semnele că ești sub protecția lor

Care dintre cei dragi plecați poate deveni Înger Păzitor și care sunt semnele că ești sub protecția lor

Lorena Pintilie

Un înger păzitor este o ființă spirituală care are misiunea de a proteja și de a ghida o anumită persoană. Conceptul de îngeri păzitori poate fi urmărit încă din antichitate, fiind deosebit de important în iudaism. Un înger păzitor știe totul despre persoana pe care o păzește și supraveghează călătoria sufletului său prin viață. Păzitorul poate fi, de asemenea, o persoană reală, în carne și oase, care ajută la un moment dat pe cineva, apoi devine un lucru obișnuit să procedeze astfel, într-un mod altruist.

Vezi care sunt semnele care îți arată că ai un Înger Păzitor Pământean sau Astral. 

Îngerii Păzitori sunt întotdeauna alături de tine. Nu ignora semnele lor și ascultă-le sfaturile chiar și atunci când vin sub forma unei șoapte purtate de vânt. Faptul că doar cei aleși, cei drepți, care au păzit cu sfințenie poruncile lui Dumnezeu în timpul vieții lor, devin Îngeri Păzitori este o chestiune deja binecunoscută. Cu toate acestea, adevărul este mai complex de atât.

Există mai multe tipuri de Îngeri Păzitori: cei pământeni și cei astrali sau cerești. 

Cât de vechi este obiceiul aprinderii lumânărilor și ce semnifică de fapt

Păzitorii Pământeni 

Un Păzitor poate fi o persoană obișnuită, cu un suflet luminos, care a trecut prin toate încercările și lecțiile pregătite de destin, le-a înțeles și le-a acceptat. Astfel de oameni sunt adesea numiți în timpul vieții lor „îngeri puri”. Ei nu au aripi, dar nu ezită când vine vorba de a-i ajuta pe cei aflați în nevoie. Acești îngeri apar sub forma unor oameni obișnuiți atunci când avem nevoie disperată de sprijin. Căldura pe care o emană, zâmbetul și privirea strălucitoare oferă emoții plăcute, transformatoare, și o liniște profundă, în același timp. Sperăm că ai fost suficient de norocos/norocoasă să fi întâlnit și tu un astfel de protector de-a lungul vieții tale.

Sunt acei oameni care ajung întâmplător în viața ta și în fața cărora îți poți deschide sufletul fără să te simți rușinat/ă în vreun fel, ci chiar din contră, te simți ușurat/ă. Persoanele care, fără motiv, te complimentează, te fac să zâmbești său să râzi în momente dificile, te fac să te simți dorit/ă și iubit/ă în momentele în care crezi că ești singur/ă și izolat/ă, acelea sunt îngerii tăi păzitori fără aripi.

Gândindu-te acum la această „definiție” pe care ți-am pus-o la dispoziție: există pentru tine o astfel de persoană care să îți însenineze ziua? Spre exemplu, un înger păzitor poate fi chiar un taximetrist care să îți recomande un doctor bun, ce va desfășura cu succes o operație grea, de care ai nevoie urgentă. Sau poate e vorba despre doamna de la farmacie, care ți-a sugerat o florărie ieftină atunci când ți-ai exprimat intenția să cumperi un buchet de flori iubitei tale, dar nu mai aveai prea mulți bani în buzunar.

Păzitorii Astrali sau Cerești 

În afară de străini, Păzitori pot fi și cei cu care ai avut o legătură specială în timpul vieții și care au trecut în neființă. Cel mai adesea, sunt sufletele mamelor plecate și, oricât de trist ar fi să recunoaștem, ale copiilor dispăruți înainte de vreme. Un Păzitor poate fi, de asemenea, o persoană cu care ai fost conectat/ă nu prin sânge, ci prin legături spirituale, cum ar fi nașii de botez sau cununie ori cumnații tăi. Cel mai uimitor lucru este că un dușman poate deveni un Înger Păzitor, căruia i se dă ocazia să-și ispășească păcatul, devenind prietenul și protectorul tău credincios.

Cine sunt cei doi oameni care, conform Bibliei, sunt nemuritori și vor avea roluri uriașe la venirea Apocalipsei

Primul semn că ai un Înger Păzitor se manifestă prin norocul care te însoțește peste tot după ce persoana iubită a plecat la Ceruri. De asemenea, un alt semn al prezenței Îngerilor în viața ta este vocea interioară și intuiția sporită, care se trezesc brusc când se apropie pericolul, îți cer să renunți în ultimul moment la o călătorie sau să îți schimbi traseul obișnuit, să părăsești casa sau, dimpotrivă, să rămâi pe loc. Adevărul este că, dacă am colecta toate poveștile despre salvarea unei persoane în ultimul moment, într-un mod miraculos, am reuși să scriem volume întregi.

În plus, și visele sunt un semn clar al existenței unui Păzitor alături de tine. Îngerii apar înainte de o schimbare mare în viață, în vise care să te îndrume, să te protejeze și să-ți dea încredere. Este ușor să deosebești aceste vise de cele obișnuite, căci le ții minte, mai ales conversațiile și vocile pe care le auzi în somn. Tot ce trebuie să faci este să ai încredere în aceste vise și să te lași ghidat/ă de vocea care ți-a transmis informații prețioase, cu atât mai mult dacă Îngerul Păzitor a început să te viziteze în mod regulat, noapte de noapte.

Așa că, oricând te simți singur/ă, amintește-ți că alături de tine, sub o formă sau alta, există un Păzitor care te ajută să răzbești cele mai mari obstacole ale vieții.

Surse foto: Unsplash 

Surse articol: Cluber

Articolul urmator
A început Postul Paștelui 2024, perioada care te poate ajuta să îți cureți trupul și sufletul, stând departe de tentații
A început Postul Paștelui 2024, perioada care te poate ajuta să îți cureți trupul și sufletul, stând departe de tentații
Ce fel de înger păzitor ai?
Incepe quiz
Ce fel de înger păzitor ai?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.