Ce fac zodiile când se ia curentul

Ce fac zodiile când se ia curentul

Redactor Andreea Baluteanu

În timp ce unii privesc pana de curent ca pe un lucru absolut normal, sunt şi persoane care se panichează în faţa întunericului, de parcă ar fi puse în faţa haosului primordial. Deşi, în unele cazuri, circumstanţele sunt cele care ne dictează comportamentul, nu putem să ignorăm nici ascendenţa semnului zodiacal când vine vorba despre cruda absenţă a electricităţii!

Descoperă mai jos cum te comporţi când se ia curentul în funcţie de zodie!

Ce fac zodiile... pe întuneric

Berbec

Berbecul este un semn de foc, aşa că nici nu ne mirăm că e de-a dreptul panicat de absenţa luminii. Însă energia nu îl părăseşte nici măcar atunci când se ia curentul. Din contră, îl va determina pe nativ să alerge haotic în toate direcţiile, de parcă tocmai s-ar fi abătut Apocalipsa asupra bietului său cap. Până ce va reuşi Berbecul să găsească o sursă alternativă de lumină, e posibil ca şi „curentul” să se sperie de comportamentul său şi să încerce să îi reintre în graţii, dăruindu-i electricitatea mult dorită!

Taur

Pe acest nativ statornic şi calm nici măcar lipsa curentului nu îl poate tulbura... poate doar dacă îl împiedică să îşi urmeze tabieturile. Taurul se va linişti repede, mai ales dacă are la dispoziţie o prăjitură delicioasă care să îi îmbie papilele gustative: ţinând cont că electricitatea poate lipsi o bună perioadă, cine îl poate acuza că decide să salveze bietele dulciuri de la pericolul alterării într-un frigider nefuncţional?

Gemeni

Aceşti nativi veseli şi sociabili nu pot fi descurajaţi de o pană de curent! Geamănul tipic va izbucni în râs la auzul veştii că a picat curentul, grăbindu-se să discute intens ştirea cu toţi prietenii de pe Facebook. Asta până când descoperă că absenţa electricităţii nu a ocolit nici aparatul de wifi şi că se află pe întuneric... în online. E o veste care nu îi va pica deloc bine!

Rac

Suflet sensibil, cel mai iubit nativ al tuturor timpurilor nu se sperie prea tare de o pană de curent! E suficient să aibă o persoană dragă aproape, pentru a se refugia în braţele sale primitoare şi a continua să doarmă liniştit. Racul nu se alarmează prea tare nici dacă e singur: acum are răgazul necesar să privească luna în toată splendoarea sa, pentru a da naştere unei capodopere lirice nemuritoare, pe care o va uita însă odată cu revenirea curentului. Ce ghinion mai are şi umanitatea!

Leu

Semn de foc, Leul are nevoie de lumină ca de aer! Cum altfel pot oamenii să îl vadă în toată splendoarea sa şi să îl „alinte” cu dovezi de admiraţie? Prin urmare, nativul va părăsi alarmat apartamentul, căutând compania celor dragi şi cea mai slabă sursă de lumină exterioară. Cu totul altfel stau lucrurile dacă se află alături de partener: Leii sunt fiinţe pasionale, iar fanteziile le vor fi „aprinse” chiar şi în absenţa luminii!

Fecioară

Pana de curent e o nimica toată pentru chibzuita şi inteligenta Fecioară! După ce pică electricitatea, nativa se va ridica impasibilă şi îşi va aprinde propriul generator, apoi îşi va pune telefonul la încărcat şi se va pune pe treabă. Nu va renunţa la îndatoririle ei atât de importante doar pentru că electricitatea a făcut un pas greşit!

Balanţă

Când cade curentul, nativa din Balanţă aprinde repede un set de lumânări parfumate! Aceste zodii sunt renumite pentru atenţia pe care o acordă propriei înfăţişări: ce moment mai bun decât o pană de curent ca să îşi facă o baie cu spumă, uleiuri parfumate şi muzică îngânată în surdină... de ea însăşi? Trebuie să recunoaştem că o admirăm!

Scorpion

Dacă i-ai pricinuit vreodată un neajuns nativului din Scorpion, fereşte-te să stai alături de el când cade curentul! Întunericul de afară aprinde şi porţiunile obscure din sufletul acestui semn zodiacal: e momentul perfect pentru a le juca feste celor care l-au supărat, ameninţându-i cu fantome imaginare sau speriindu-i cât să le sară inima din piept!

Săgetător

Un alt nativ zglobiu când se ia curentul este Săgetătorul! Firea sa focoasă nu îl lasă să stea liniştit în casă, bucurându-se de pacea întunericului. Nativul va ieşi cât de repede afară, pornit fiind să studieze comportamentul oamenilor în timpul penei de electricitate şi să încerce să dea o „mână de ajutor” celor năpăstuiţi, transformându-i în protagoniştii unor filmuleţe numai bune de postat pe Youtube!

Capricorn

S-a luat curentul? Cei responsabili de această neglijenţă vor trebui să se teamă de nativii din Capricorn! Cel mai probabil, acest semn zodiacal renumit pentru pretenţiile sale înalte se va grăbi să sune la compania de electricitate şi să facă o plângere amănunţită, perfect documentată şi pe deplin pertinentă, subliniind faptul că niște sarcini importante i-au fost întrerupte de „curentul buclucaş”.

Vărsător

Inovator şi original, Vărsătorul priveşte pana de curent ca pe o oportunitate de a-şi pune imaginaţia la treabă. Nativul va încerca să găsească soluţii ingenioase la căderea electricităţii, care nu vor include sub nicio formă banalele lumânări sau lanternele atât de plictisitoare. Desigur, cei din jur vor fi exasperaţi şi nu vor şti de ce să se teamă mai tare: de experimentele sale sau de întunericul din jur!

Peşti

Nativii din această zodie nu se tem de întuneric, mai ales că acesta scoate la lumină latura lor artistică! Se vor refugia în imaginaţie, unde vor ocupa rolul de salvatori ai umanităţii scufundate în „neguri de început de lume”. Sunt chiar bucuroşi de faptul că oamenii agitaţi din jur se vor concentra pe aspecte neimportante precum identificarea unei surse de iluminat şi îi vor lăsa în pace, la adăpostul bogatei lor lumi interioare.

Tu te regăseşti în comportamentul specific al zodiei tale când se ia curentul?

Articolul urmator
Psalmul 13 și puterea lui vindecătoare și binecuvântătoare. Cum și când trebuie rostit
Psalmul 13 și puterea lui vindecătoare și binecuvântătoare. Cum și când trebuie rostit
Cu ce animal semeni cand te infurii?
Incepe quiz
Cu ce animal semeni cand te infurii?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.