Ce înseamnă dacă și sub ce formă ai inelul lui Venus în palmă

Ce înseamnă dacă și sub ce formă ai inelul lui Venus în palmă

Ramona Jurubita

Ghicitul în palmă este un obicei extrem de vechi, dar pare să devină la modă, pentru că oamenii au început să se întoarcă la origini și să descopere cât mai multe despre ei, trecutul lor și mai ales despre viitor.

Situat deasupra liniei inimii, Inelul lui Venus este linia arcuită care înconjoară degetul mijlociu și degetul inelar. Numele său ne trimite instant cu gândul la iubire, fiindcă Venus este zeul iubirii, iar o planetă ce îi poartă numele are legătură tot cu sfera amoroasă a zodiilor.

Oamenii cu această linie în palmă au un puternic simț estetic, sunt creativi și orientați spre frumos, artă și creație. Dragostea este foarte importantă pentru ei și sunt foarte grijulii cu partenerul/a de viață. Își exprimă sentimentele cu grijă, ceea ce înseamnă că pot fi răniți foarte ușor.

Femeie care citește în palma cuiva

Inelul sau Brâul lui Venus este cunoscut și sub numele de „linia de radiație”. Pare că nu are niciun sens, așa este? Ei bine, este o asociere făcută pe baza observației. Acest semn distinctiv este frecvent văzut în palmele celor care lucrează în mediul cu radiații, de exemplu în fața calculatoarelor pentru o perioadă lungă de timp.

Descoperă: Semnele care arată că ești o vrăjitoare albă

Iată sub ce forme poate apărea Inelul lui Venus și ce semnifică fiecare:

În formă de arc și extrem de vizibil
Inelul lui Venus în formă de arc și clar este acela care începe între degetul arătător și mijlociu și se termină între degetul inelar și mic, fără întrerupere. Aceasta este cea mai bună variantă, iar oamenii cu un astfel de Inel al lui Venus sunt inteligenți și au extrem de bine dezvoltată aprecierea pentru frumos. De obicei, se regăsește în palmele actorilor de cinema și ale artiștilor.
Dacă acest semn este clar evidențiat, indică pofta pentru plăcerile vieții, iar dacă nu este pronunțat, indică o înaltă virtute și un nume glorios.
În cazul în care și linia inimii este bine definita, face trimitere la îndeplinirea așteptărilor cu ajutorul altora; dacă linia inimii este slab conturată, înseamnă că vei avea parte de eșecuri emoționale și de cădere în ispită.

Drept
Dacă această particularitate din palmă este dreaptă și se află aproape de linia inimii, atunci este privită ca o linie financiară care indică norocul și dobândirea unei averi neașteptate.
Oamenii cu acest Inel sunt buni la management financiar și potriviți în funcții precum casier sau contabil. De asemenea, pot avea alte locuri de muncă în care pot obține atât faimă, cât și bogăție. Persoanele cu linia neclară și dezordonată tind să aibă ghinion în plan financiar.

Ondulat
În cazul în care Inelul lui Venus este în valuri, indică nervozitate, sensibilitate dusă la extrem, pesimism, incapacitate de adaptare, dependență excesivă de ceilalți și atitudine indecisă.

Multiplu
Persoanele cu mai multe Inele ale lui Venus pot fi extrem de curioase, dornice să fie bune la toate și uneori să facă lucruri misterioase. Dacă ai mai multe inele paralele și clare, te poți considera sentimental, bine organizat și cu un mare potențial.
Persoanele cu inele dezordonate sunt vulnerabile când vine vorba de afecțiune, își controlează greu emoțiile și tind să eșueze în viață din cauza obiceiurilor proaste.

Întrerupt
Se crede că oricine are un astfel de inel în palmă este fermecător, dar infidel în relațiile sale. Adesea este schimbător, dar poate împrăștia în jur bunăstare.
Omul cu Inelul lui Venus întrerupt la jumătate este sentimental și axat pe viața amoroasă, făcând tot posibilul să trăiască multe clipe intense.

Scurt
Posesorii unui astfel de semn sunt suspicioși, lipsiți de flexibilitate și nehotărâți. De asemenea, pot fi neîncrezători în forțele lor și, de cele mai multe ori, au îndoieli cu privire la propria persoană. Dacă ai acest Inel al lui Venus în palmă, trebuie să îți cultivi încrederea în tine și să scapi de frici.

Aproape de linia inimii
Persoanele care au o distanță mică între cele două linii sunt dependente de dragoste și uneori pesimiste. Ajung să se raporteze constant la partenerul de viață și să sufere din această cauză.
Dacă Inelul lui Venus este clar și neîntrerupt, înseamnă o bună dezvoltare. Dar dacă este superficial și dezordonat, indică răni sufletești cauzate de lipsa reciprocității în iubire și pierderi financiare.

Intersectat cu linia inimii
Dacă linia inimii se intersectează cu Inelul lui Venus, înseamnă că persoana respectivă este obsesivă, rătăcitoare și riscă să piardă banii și faima la un moment dat.
Deși acest tip de linie indică și inteligența, acela care o posedă tinde să fie distrus de propria înțelepciune. Uneori, are obiceiuri proaste, dar va duce o viață lină în anii următori. De asemenea, este entuziast, dependent excesiv de ceilalți și implicat în prietenii care nu îi fac deloc cinste.

Putere misterioasă în mâinile cuiva.

Intersectat cu linia căsătoriei
Dacă Inelul lui Venus ajunge până la Inelul lui Mercur și se intersectează cu linia căsătoriei, prevestește o căsnicie instabilă sau intrarea în relația altcuiva. Dacă linia capului este întreruptă, sugerează pofta și naivitatea, ceea ce înseamnă înclinație către infidelitate.

Sub formă de insulă
Ai observat că la tine Inelul lui Venus este întrerupt de o buclă similară cu forma unei insule? Atunci vei avea parte de o căsătorie întârziată. În caz contrar, un mariaj timpuriu îți va provoca probleme serioase de sănătate și va genera o atitudine pesimistă. De asemenea, generozitatea poate fi estompată de lipsa raționalității.

În formă de fir de păr
Dacă extremitățile acestui semn sunt ramificate și arată ca vârfurile despicate ale firelor de păr, s-ar putea să fii ambițios, jucăuș, dar pesimist. În plus, vor exista în viața ta câteva dificultăți în drumul spre succesul în carieră. O serie de eșecuri te va face să îți pierzi speranța în a doua parte a vieții.

La tine cum apare Inelul lui Venus în palmă?

Ai reușit să descoperi ce semnifică și cum va fi viața ta de acum înainte? Dar legături cu trecutul ai găsit în explicațiile de mai sus?

Vezi și: Ce înseamnă dacă ai un M în palmă

Surse foto: iStock

Surse articol: YourchineseastrologyDestinypalmistrySarahyip

Articolul urmator
Te poți împărtăși dacă nu ai ținut post? Ce spune Biserica
Te poți împărtăși dacă nu ai ținut post? Ce spune Biserica
Fă testul acesta și, la finalul lui, o să afli dacă ești făcută să trăiești la țară sau la oraș
Incepe quiz
Fă testul acesta și, la finalul lui, o să afli dacă ești făcută să trăiești la țară sau la oraș

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.