Cinci semne puternice că ești o vrăjitoare albă

Cinci semne puternice că ești o vrăjitoare albă

Ramona Jurubita

Oare ai nevoie de o baghetă fermecată pentru a rosti celebrele formule magice de genul celor care încep cu „Hocus pocus...” sau „Abracadabra”? De conceptele „magie neagră” și „magie albă” am auzit cu toții, dar de vrăjitoarele albe nu prea se vorbește. Ele sunt acelea care inițiază ritualurile menite să alunge spiritele rele și să aducă binele în viața cuiva. Practic, sunt zânele bune ale acestei lumi și uneori vindecă inimile celor dragi fără să își dea seama.

De multe ori nu au nevoie de formule magice și nici de intenția de a face bine, fiindcă simpla lor prezență poate alunga orice rău, în timp ce atrage binele suprem. Unele persoane nici măcar nu sunt conștiente de puterea care zace în interiorul lor.

Deși vrăjitoare este un cuvânt cu sens peiorativ pe care îl asociem cu răul și cu personajele negative din basme, trebuie să înțelegi că poate descrie la fel de bine și o ființă cu bune intenții.

Femeie blondă îmbrăcată în alb, purtând o coroană mare pe cap.

„Vrăjitoarea reprezintă partea fiecăruia dintre noi care a fost cenzurată, ignorată, pedepsită și demonizată. Și este o parte care dorește – nu, are nevoie – să fie accesată și exprimată... vrăjitoarea este o femeie aflată pe deplin în puterea ei.”, scria Lisa Lister, autoarea cărții Witch.

O vrăjitoare bună este, de fapt, o persoană empatică și dornică să vadă numai bine în jurul său. Ea vrea să pună capăt răutăților, să stopeze comportamentele necuviincioase, să-i ajute pe oameni să își găsească pacea interioară și să se conecteze cu divinitatea. Este opusul ființelor demonizate din basme, care vor cu orice preț să îi îndepărteze pe toți de moralitate sau să îi facă să sufere.

Iată cinci semne care arată că și tu ești o vrăjitoare bună, chiar dacă nu știi încă:

1. Energia ta poate schimba totul în jur

Dacă emoțiile tale (pozitive și negative) sunt atât de puternice încât îi pot influența pe cei din preajma ta, s-ar putea să fie un prim semnal care trebuie să îți dea de gândit. Privește cu atenție în jur și vezi dacă experiențele tale de viață au devenit un exemplu pentru apropiații tăi și dacă s-au vindecat de suferințe în timp ce îți călcau pe urme.

Poți emoționa oamenii până la lacrimi, poți ridica moralul cuiva și oferi încurajări vindecătoare. Dar, în același timp, ai capacitatea de a lovi o persoană rău intenționată cu forța distructivă a furiei tale, care este asemănătoare tunetului. Nimeni nu poate face rău de față cu tine, fiindcă reacționezi imediat și îi stopezi acțiunile? Asta înseamnă că vrei binele tuturor și încerci să îi schimbi chiar și pe oamenii care au căzut pradă tentațiilor.

Cine stă aproape de tine poate simți când te-a enervat, dar și când le trimiți energie pozitivă. În calitate de vrăjitoare albă, iei măsuri de precauție pentru a nu răni oamenii cu această putere. De multe ori, îți dai seama că poți aduce pe aproape oricine pe drumul cel bun, fiindcă știi să le atragi tuturor atenția asupra pericolelor pe care le au în cale.

2. Conexiunea ta cu natura este de neegalat

Mai mult ca sigur ești o vrăjitoare albă dacă simți cum te poți încărca imediat cu energie de la natură. Adu-ți aminte ce simți în fiecare primăvară și vezi dacă ai impresia că renaști odată cu toate elementele din jur: copacii, iarba, florile, animalele care se dezmorțesc.

La fel de bine te simți și pe malul unui râu, sub clar de lună plină sau în mijlocul unei păduri bogate? Și puterea ta de a comunica ușor cu vietățile este un semn al forței spirituale pe care o deții. Asta arată că îți găsești echilibrul și armonia în mijlocul naturii, ceea ce înseamnă că empatia și bunătatea ta sunt inspirate de energiile pământului, ale mării și ale cerului.

3. Manifestarea dorințelor tale devine mereu realitate

În cazul în care ai reușit să obții întotdeauna ce ți-ai dorit, ar trebui să te consideri o persoană extrem de norocoasă. Nu oricine are această șansă, iar tu ai primit o binecuvântare de care mulți ar vrea să se bucure. Știi câți oameni visează să trăiască viața pe care o ai tu? Dar ei probabil nu știu că depui eforturi, te rogi, meditezi și eviți să ai măcar un gând negativ. Nu este ușor să stai departe de răutăți, pesimism, ură și invidie, mai ales acum când lumea în care trăim parcă s-a întors pe dos.

Ca o vrăjitoare bună ce ești, poți atrage bunăstarea, norocul, iubirea și tot ce consideri tu a-ți fi de folos. Bineînțeles, nu ceri mai mult decât meriți sau decât ai nevoie și știi să te bucuri din plin de fiecare lucru mărunt. Asta înseamnă să ai suflet bun și să nu râvnești la fericirea altcuiva. Știi că liniștea interioară este mai importantă decât orice bun material.

4. Îi intimidezi pe alții cu optimismul tău

Deși nu ai putea face rău nimănui, dai întotdeauna o lecție celor care greșesc. Le faci morală și le explici de ce nu a fost corect ceea ce au făcut. În acele momente îți păstrezi minunatul zâmbet care poate intimida chiar și cel mai puternic om de pe planetă. Indiferent de persoana care se află în fața ta, găsești cuvintele potrivite și o îndrumi spre calea cea bună. Nu oricine are puterea de a deveni un exemplu pentru alții și de a-i convinge să își schimbe stilul de viață. Dacă vei avea și martori pe parcursul acestui proces de transformare, se vor întreba constant unde ții ascunsă bagheta magică.

Persoană care stă sub apă și ține în mână un artificiu.

5. Ai destulă înțelepciune ca să îi ajuți pe alții să se vindece

Cuvântul este una dintre cele mai mari forțe existente pe acest Pământ, iar tu găsești de fiecare dată vorbele care pot pansa inimile rănite ale apropiaților. Când vezi pe cineva aflat în suferință, cauți în interiorul tău cel mai bun medicament pentru persoana respectivă. Știi ce să îi spui, astfel încât să îi alungi lacrimile și să îi pui din nou zâmbetul pe chip.

Îndrumările tale au un impact uriaș asupra celorlalți, așa că viețile lor se pot schimba la 180 de grade în urma discuțiilor avute cu tine. De asemenea, ești un bun ascultător și poți lua poverile de pe umerii celor încărcați cu energii negative.

Dacă ai realizat că ai toate aceste calități, bucură-te, fiindcă te poți numi o vrăjitoare albă în adevăratul sens al cuvântului. Ai puteri vindecătoare și nu ai nevoie de formule sau poțiuni magice pentru a-i face fericiți pe cei pe care îi iubești 😊.

Citește și: Semne că cineva drag încearcă să comunice cu tine de pe lumea cealaltă

Surse foto: PexelsUnsplash

Surse articol: ThoughtcatalogCratejoyResearchgate

Articolul urmator
Rugăciunile de seară: cele mai puternice cuvinte pe care să le spui
Rugăciunile de seară: cele mai puternice cuvinte pe care să le spui
Ce vrajitoare celebra esti?
Incepe quiz
Ce vrajitoare celebra esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.