Ce semnificație au cifrele din CNP-ul tău. Mihai Voropchievici a dezvăluit totul

Ce semnificație au cifrele din CNP-ul tău. Mihai Voropchievici a dezvăluit totul

Ramona Jurubita

Te-ai gândit vreodată că nu doar cifra destinului îți poate influența parcursul prin viață? Ei bine, toate numerele care se învârt în jurul tău au un rol extrem de important. Poate pare greu de crezut, dar și Codul Numeric Personal poate spune ceva despre tine și despre viitorul tău.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit că personalitatea unui om este definită de CNP-ul său. Este, de fapt, amprenta energetică a fiecăruia dintre noi. Aceste date se păstrează o viață întreagă, fiindcă sunt unice. Ele rămân aceleași, chiar dacă buletinul se schimbă la un anumit număr de ani.

„Nu te poți naște a doua oară. Este un fel de destin scris pe Cartea de Identitate. Și astea sunt spre ajutor. Ce ne-am face noi dacă n-am avea numerele?”, a spus expertul în numerologie la Antena 3.

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” a vorbit și despre și semnificația numărului 13, având în vedere că orice persoană are 13 cifre în CNP. Explicația lui te va surprinde, pentru că s-ar putea să contrazică asocierea pe care probabil o făceai înainte între ghinion și numărul 13:

„Ai sexul, ai ziua, luna, anul. Dar celelalte cifre... Hai să le punem cap la cap! Uitați-vă că toți avem 13 cifre. Automat, indiferent, orice locuitor al Terrei trebuie să aibă 13 cifre în CNP-ul acela. Cifra de care fugim toți, e o cifră divină și o cifră a norocului. (...) Fiecare cifră vine cu conotații. Prezența uneia sau a mai multor cifre de același fel îți dau niște caracteristici mai puternice.”

Ilustrație cifre desenate în creioane colorate pe un fundal negru

Ce spun cifrele din Codul Numeric Personal despre tine

Prezența lui 0 în CNP
Potrivit declarațiilor lui Mihai Voropchievici, 0 reprezintă datoria karmică sau, altfel spus, proba de încercare a unei persoane. Aceste persoane obțin ce își doresc, dar trebuie să muncească tot timpul pentru a se putea bucura de reușită. Dacă apar doi de 0 consecutivi în CNP, trebuie legați de cifra alăturată pentru a le fi descifrată semnificația.

Prezența lui 1 în CNP
Aceasta indică un spirit liber, autoritar și care are curajul de a face totul pe cont propriu. Persoanele cu 1 în CNP sunt uneori egoiste, dar se descurcă de minune în rolul de lider și au întotdeauna voință când își propun ceva.

Prezența lui 2 în CNP
Când un om are cel puțin un 2 în Codul Numeric Personal, este sensibil, conciliant, mediator. Este tot timpul de ajutor celor din jur și devine sfătuitorul, consilierul grupului. Dacă se orientează bine de la început, își poate alege meseria în funcție de trăsăturile acestea. Poate fi psiholog, preot sau orice presupune ascultarea și oferirea ajutorului necondiționat.

Prezența lui 3 în CNP
Această cifră indică atât caracteristici pozitive, cât și negative. Cine o are în CNP este comunicativ, creativ, se bucură de viață, dar poate fi și puțin mincinos și superficial. În general, îl pasionează lucrurile efemere și nu se concentrează pe esență.

Prezența lui 4 în CNP
Persoanele care au această cifră trecută în buletin sunt devotate și extrem de muncitoare. Interesant este că ele nu cred ceva până nu văd, iar asta înseamnă că nu pot fi păcălite. Dacă au doi sau trei de 4 în CNP sunt și mai agere.
„Să te ferească Dumnezeu de răzbunarea celui care are mai multe cifre de 4.”, a zis numerologul.

Prezența lui 5 în CNP
Dacă cineva are cel puțin un 5 pe Cartea de Identitate, poate fi considerat versatil, aventurier, sociabil, dar și imatur sau chiar iresponsabil. Trebuie să fie atent la părțile sale mai puțin bune și să încerce să le schimbe.

Prezența lui 6 în CNP
Persoanele cu 6 în CNP sunt echilibrate, orientate spre familie, spre căldura căminului. De asemenea, sunt iubărețe și, potrivit specialistului, ele sunt căutătoarele unui vis dintr-o viață anterioară. Din păcate, caută perfecțiunea care nu există și ar trebui să fie recunoscătoare pentru ceea ce au.

Prezența lui 7 în CNP
Orice om care are cifra aceasta în Cartea de Identitate poate deveni egoist în anumite situații. Partea bună este că are o inteligență peste limită și se ferește de persoanele care îi îngrădesc libertatea, mai ales pe cea de exprimare. Foarte greu își face prieteni și la fel de greu găsește un suflet pereche, fiindcă nu foarte mulți sunt pe aceeași lungime de undă cu el.

Prezența lui 8 în CNP
Persoanele care au această cifră în buletin se bucură de noroc în afaceri și de bogăție. Din păcate, ele pot cădea în patima banilor și pot deveni astfel egoiste. Își pierde simțul umanității când se axează doar pe sumele din conturi.

Prezența lui 9 în CNP
Oricine are 9 în CNP este, în mod clar, altruist, cu spirit de sacrificiu, dar puțin idealist. Greșește în viață pentru că se grăbește în multe situații. Tocmai pentru că este precipitat, atrage necazurile în drumul său.

În aceeași emisiune, Mihai Voropchievici a subliniat importanța semnificației cifrelor. Se pare că unii oameni tratează cu indiferență detaliile acestea importante din punct de vedere numerologic.

„Fiecare cifră lucrează în favoarea omului. Dar, de multe ori, omul o desconsideră, o lasă în plan secund și merge paralel de tot ce trebuie să facă.”, a mai spus expertul.

Ai reușit să îți faci autoportretul cu ajutorul dezvăluirilor de mai sus?

Citește și: Ce spune Mihai Voropchievici despre persoanele care au semne din naștere

Surse foto: PixabayYoutubePixabay

Surse articol: YoutubeAntena3Romaniatv

Articolul urmator
Mihaela Bilic a dezvăluit ce legumă ne ajută să slăbim rapid și ușor în sezonul rece și nu numai! O găsești în orice magazin sau supermarket
Mihaela Bilic a dezvăluit ce legumă ne ajută să slăbim rapid și ușor în sezonul rece și nu numai! O găsești în orice magazin sau supermarket
Eşti altruist sau eşti Grinch în persoană? Acest quiz îți va dezvălui totul
Incepe quiz
Eşti altruist sau eşti Grinch în persoană? Acest quiz îți va dezvălui totul

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.