Adevarata Stare de Bine

Ce spun aluniţele de pe corp despre destinul tău

Luni, 20.03.2017
de Violeta Ieremie

Fiecare om are semne particulare pe corpul său, iar cele mai întâlnite sunt aluniţele de diferite dimensiuni. Deşi nu le acordăm prea multă importanţă, aluniţele noastre au o însemnătate, fac parte din noi, ne naştem cu ele şi ne pot spune multe despre viaţa noastră.

Iată 7 locuri unde vedem cel mai des alunițele şi ce semnificaţie au acestea pentru destinul tău!

Aluniţe pe tâmplă

Dacă te-ai născut cu aluniţe pe tâmplă, este semn că vei călători mult, fie de plăcere, fie în interes de serviciu.

Aluniţe între ochi şi sprânceană

alunita intre ochi si spranceana

Acest tip de aluniţe înseamnă că te adaptezi uşor şi te ajută să-ţi faci prieteni repede, îţi scoate la iveală felul tău prietenos de a fi şi îţi dă şanse mari să fii lider.

Aluniţe între sprâncene

Dacă te numeri printre persoanele care au aluniţe în această zonă, domeniul de interes este cel al dezvoltării profesionale, tinzi către avansare în carieră şi ai şanse mari să primeşti o mărire de salariu. În general, cariera este foarte importantă şi faci tot ce ţine de tine pentru a-ţi duce la bun sfârşit îndatoririle de serviciu.

Aluniţe pe buza superioară

Atenţia ta se îndreaptă către haine şi domeniul culinar. Ai abilităţi de relaţionare foarte bune şi eşti foarte populară în rândul prietenilor tăi.

Aluniţe pe pomeţi

alunita pe fata

Aluniţele cu care te-ai născut îţi prezic o îmbunătăţire a situaţiei financiare în momentul în care vei ajunge într-o poziţie importantă în activitatea pe care o faci.

Aluniţe pe palme

Semnele din palme îţi arată stabilitate financiară şi te ajută să-ţi dezvălui caracterul ambiţios, inteligenţa şi abilităţile de conducere excelente. În cazul în care ai aluniţe pe mână, ai înclinaţie spre domeniul economic.

Aluniţe pe picioare

Dacă te-ai născut cu aluniţe pe picioare, viaţa îţi va aduce în cale oportunităţi multe în care să călătoreşti de plăcere, să încerci diverse bucătării ale lumii şi să experimentezi culturi variate. Ai o paletă largă de opţiuni care îţi arată bucuriile vieţii. Mai mult decât atât, eşti populară la locul de muncă şi ai abilităţi de conducere.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!