Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Ce spun linille de pe frunte despre personalitatea ta

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

De fiecare dată când ne încruntăm sau zâmbim, pielea noastră se strânge, iar mușchii se contractă. Odată cu vârsta, pielea devine mai subțire și mai uscată și își pierde elasticitatea. Acest proces natural de îmbătrânire, împreună cu expresiile faciale repetate, duce la formarea ridurilor.

Liniile de pe frunte sunt adesea determinate de genele pe care le moștenim și de stilul de viață. Deoarece majoritatea dintre noi le vedem ca pe o caracteristică a îmbătrânirii, lupta pentru înlăturarea acestora devine, de la o vârstă, o parte din rutina zilnică. În afară de vârstă, acestea mai pot ascunde și starea psihică și fizică, dacă știm cum să le citim.

O linie verticală între sprâncene

Dacă ai o singură linie verticală între sprâncene, înseamnă că ești persistentă în ceea ce faci și încăpățânată. Nu te dai bătută ușor, iar nivelul tău de determinare îi face pe ceilalți să te admire. De asemenea, ești o persoană serioasă și egoistă, căreia nu îi plac gesturile romantice.

Două lunii verticale între sprâncene

Dacă ai două linii, asta înseamnă că ești o persoană amabilă, empatică și grijulie. Îți place să îți faci prieteni noi și nu îți este greu să te faci plăcută față de oamenii din jurul tău. Dacă liniile sunt ușor curbate, ai un temperament vulcanic și de cele mai multe ori reacțiile tale sunt exagerate. Mai multe linii verticale între sprâncene arată despre tine că ești o persoană perfecționistă, care analizează toate faptele înainte de a lua decizia potrivită.

Liniile orizontale de pe frunte

Sunt 7 linii orizontale pe frunte, ceea ce înseamnă că fiecare linie are propria semnificație. Poți să le ai pe toate sau poți să nu ai niciuna. Aceste linii reprezintă, în termeni astrologici, drumul de la Saturn către Lună.

Linia care este cel mai aproape de sprâncene aparține persoanelor care au o anumită afinitate pentru limbile străine și care învață foarte ușor. De asemenea, mai este și linia persoanelor rezervate, cărora le place să fie aproape de natură și care au un anumit interes legat de agricultură și exploatarea resurselor.

A doua linie indică o persoană gurmandă, dar și una căreia îi plac banii. Dacă ai această linie, atunci înseamnă că îți place să descoperi lucruri noi și ești o persoană credincioasă.

Următoarea linie este linia lui Marte, iar persoanele deținătoare au un temperament foarte egoist și agresiv. Pe lângă atitudinea lor nu foarte plăcută față de ceilalți, ele sunt pline de tupeu.

A patra linie este linia persoanelor care își doresc prestigiu și puterea care vine odată cu faima. O astfel de persoană ocupă de obicei un loc bun în societate și poate lucra chiar și pentru guvern.

Linia lui Venus este linia artiștilor, în special a persoanelor cărora le place să cânte și care pot folosi instrumentele muzicale cu ușurință. De asemenea, au gusturi fine atunci când vine vorba de artă și divertisment.

Penultima linie este linia persoanelor care pot comunica cu ușurință. Ele pot avea chiar o carieră în vânzări, afaceri și jurnalism.

Ultima linie de pe frunte este linia Lunii. Persoanele care au această linie iubesc poezia, muzica, mâncarea bună și vinurile scumpe. Ele au o intuiție bună în legătură cu mersul lucrurilor și sunt persoane de încredere.

Liniile orizontale și sănătatea

Dacă ai astfel de linii pe frunte, acest lucru poate indica faptul că ești o persoană stresată. Îngrijorarea duce la apariția a unor astfel de linii, iar dacă ții la sănătatea ta, trebuie să îți mai faci timp și pentru relaxare. Liniile de pe frunte mai pot fi legate și de starea de sănătate a stomacului. Este posibil să consumi prea multe grăsimi și zahăr. De asemenea, trebuie să consumi și apă mai multă. În orice caz, trebuie să ai grijă ce mănânci și ce bei.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!