Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Ce transformare! Mister World 2016 ne dovedește că visele pot deveni realitate

Alexa Galgau

Dacă am fi nevoite să alegem cel mai frumos bărbat din lume, competiția ar fi destul de strânsă și ne-ar fi foarte greu să decidem care este mândrul reprezentant al sexului tare care merită titlul Mister World. Din fericire, nu noi trebuie să hotărâm acest lucru, ci un juriu, la o competiție anuală care ar face orice femeie să chicotească și să roșească precum o școlăriță. Anul acesta, Mister World este dovada vie că visele pot deveni realitate, pentru că a suferit câteva transformări fizice incredibile în doar câțiva ani, care în cele din urmă i-au adus faima.

Te-am făcut curioasă? Admiră-l și tu pe cel mai frumos bărbat din lume, după care suspină milioane de femei la ora actuală!

Mister World: cel mai frumos dintre pământeni

Rohit Khandelwal a fost desemnat în mod oficial cel mai frumos bărbat din lume, după ce a câștigat titlul Mister World. Tânărul din India are 27 de ani și este o celebritate pe Instagram, unde are peste 150 000 de urmăritori, iar acesta este abia începutul. Drumul lui Rohit spre faimă a început anul trecut, când a câștigat titlul Mister India, ceea ce nu te va mira absolut deloc dacă îi admiri fotografiile de pe rețelele de socializare.

 

Rohit nu a fost întotdeauna un bărbat care ar putea avea cu ușurință orice femeie. De fapt, înainte de a se decide să schimbe totul în viața lui, Mister World era un bărbat obișnuit, cu un aspect banal și o viață monotonă. El acorda suport tehnic la o companie de calculatoare și nu era cu nimic diferit față de cei din jurul lui. Ceea ce l-a ridicat a fost determinarea, dorința de a ajunge mai sus în viață și de a-și atinge potențialul maxim. Așadar, el a început să aibă grijă de corpul lui și să muncească zi de zi pentru a obține aceste rezultate:

Acum, Rohit este mereu în lumina reflectoarelor și se află la începutul unei cariere fulminante în modelling și actorie, pentru că, în mod evident, este căutat de toate agențiile. Povestea lui este o adevărată inspirație pentru oamenii de rând, nu neapărat pentru că a ajuns Mister World, ci mai degrabă pentru că a reușit să își schimbe radical drumul în viață.

Totodată, este prima oară când un bărbat asiatic câștigă această competiție, ceea ce este un semn încurajator și o dovadă că lumea a început, într-adevăr, să devină un loc mai bun.

Dacă ți-a plăcut de Mister World, te invităm să admiri un alt bărbat care a ajuns celebru datorită frumuseții sale: cel mai sexi medic din lume!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!