Adevarata Stare de Bine

Cea mai întunecată triadă din zodiac

Vineri, 27.01.2017
de Andreea Marinescu

Felul în care sunt aliniate planetele ne poate influența viața atât în mod pozitiv, cât și în mod negativ. O conjunctură perfectă între anumite planete poate duce la dezastre atât pe plan individual, cât și pe plan colectiv. Pe plan individual, cele mai afectate vor fi zodiile care sunt guvernate de aceste planete. Pe plan colectiv, deciziile luate la nivel individual vor avea consecințe dezastruoase asupra celorlalți.

Se pare că doar trei planete pot duce la dezastru odată aliniate. Caracteristicile acestor planete fac din ele o forță distructivă de neoprit. Iată care sunt aceste planete!

Mercur

Mercur ne influențează mintea și modul în care o folosim. Mercur, mesagerul zeilor, guvernează comunicarea – cum ne raportăm celorlalți și cum ne înțeleg ceilalți. Inteligența, limbajul, discursul, scrisul și toate formele de comunicare se află sub influența lui Mercur. Această planetă guvernează Gemenii și Fecioara, pământul fiind elementul ei. 

Atunci când puterea lui Mercur este prea mare sau când predomină, această planetă poate duce la dezlănțuirea emoțiilor fără motive întemeiate și ne poate face să avem o natură foarte critică și cinică. Atunci când este poziționată greșit, planeta Mercur ne face să acționăm pe baza emoțiilor și a instinctului, nu pe baza rațiunii. De asemenea, aceasta ne poate crea dificultăți de învățare și de înțelegere și ne poate afecta sistemul nervos. Atunci când este în conjunctură cu alte planete malefice, poate fi distructivă.

Marte

Marte ne influențează comportamentul, această planetă reprezentând impulsivitatea, agresiunea, curajul, acțiunea, voința, entuziasmul și trăsăturile negative precum nerăbdarea, temperamentul, violența și conflictul. Marte guvernează Berbecul și Scorpionul, fiind un semn de foc. Marte este cunoscut ca fiind zeul războiului și nu îi este teamă să acționeze atunci când este necesar. El acționează de cele mai multe ori din instict, fără să se gândească prea mult.

Atunci când Marte este în conjunctură cu alte planete malefice, putem fi mai risipitori și mai lipsiți de energie. De asemenea, ne poate afecta comportamentul, făcându-ne mai agresivi și mai violenți.

Pluto

Energiile asociate planetei Pluto țin de putere, moarte, renaștere, transformare, crimă și secrete. Pluto este zeul lumii întunecate și a bogăției. Pluto reprezintă transformarea, ceea ce include și forțele întunecate, distrugerea, puterea, controlul, moartea și renașterea. Atunci când ești influențat de această planetă, trebuie să lași lucrurile să se întâmple, pentru că este imposibil să opui rezistență. Pluto guvernează Scorpionul și face din această zodie cea mai malefică dintre toate.

În conjunctură cu alte planete ce au o latură la fel de malefică, Pluto poate fi cea mai distructivă planetă ce duce la transformări dezastruoase.

Mercur Escrocul - Marte Războinicul - Pluto Zeul Lumii Întunecate

Tripla conjuncție – fuziunea celor trei arhetipuri planetare – este foarte rară, iar cunoașterea forței malefice pe care o formează nu poate fi înțeleasă pe deplin. Orice e legat de Pluto este ieșit din comun, excentric. Pluto controlează conștiința colectivă, iar cele mai multe crime din ură, frică, furie, lăcomie și abuz de putere au loc atunci când cele trei planete se află în conjunctură perfectă.

Pe plan personal, cele trei planete aliniate pot scoate ce e mai rău din noi, mai ales din zodiile care se află sub influența acestora. În această perioadă putem fi răi, lacomi, ne putem pierde cumpătul fără motiv și putem întreprinde niște acțiuni șocante. De aceea, trebuie să avem grijă cum ne comportăm atunci când are loc această triplă conjuncție, deoarece comportamentul nostru poate fi influențat într-un mod malefic de aceste planete.

Berbecul, Fecioara și Scorpionul - triada diabolică

Această triadă poate fi dezastruoasă când are loc. Atunci când Fecioara își unește forțele cu Scorpionul și Berbecul, doar lucruri rele se pot întâmpla. Acești trei nativi împreună pot născoci cele mai machiavelice planuri când cele trei planete ce îi guvernează se aliniază. Scorpionul este cel care va țese cele mai încurcate ițe, pe când ingeniozitatea cinică a Fecioarei și răutatea Berbecului vor contribui la îndeplinirea acestora. Cucerirea lumii nu mai pare imposibilă, atunci când cei trei nativi își unesc forțele. 

Dacă se întâmplă să fi supărat una dintre aceste zodii, fii sigur că răzbunarea lor va fi cruntă, mai ales atunci când se întâmplă să fie și cei mai buni prieteni. Conjunctura celor trei planete trezesc cele mai rele instincte din acești nativi și îi face să fie cu adevărat diabolici.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (10)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!