Cea mai longevivă zodie

Cea mai longevivă zodie

Viorica Ghinea, redactor

Longevitatea este scrisă în astre, astfel că semnul zodiacal sub influența căruia te afli dezvăluie cât de mult vei trăi. Bineînțeles, în această balanță cântărește mult și stilul de viață urmat, dar se pare că și perioada în care te-ai născut joacă un rol important.

Citește care este cea mai longevivă zodie și de ce sfaturi trebuie să țină cont nativii pentru a ajunge la o vârstă înaintată!

longevitate

Longevitatea – astrele dezvăluie secretul vieții lungi

Nativii celei mai longevive zodii au o viață intensă, presărată cu mister și pericol, dar reușesc să treacă cu bine peste toate. Pe ei nu îi doboară nici necazurile și nici bolile, cel puțin nu pe cei mai puternici dintre ei. Dar nu vei întâlni prea mulți nativi cu caracter slab, care să se lase trași în jos de greutățile vieții.

Reprezentanții acestui semn astrologic sunt ca pisicile câteodată. Parcă ar avea nouă vieți, atât de repede trece moartea pe lângă ei în momentele fatidice. Cu siguranță sunt născuți sub o stea norocoasă. Dăm la o parte cortina și îți dezvăluim care este cea mai longevivă zodie, care sunt nativii care au șansa să se bucure de o viață lungă. 3,2,1... - Scorpionul este cel care deține cheia în acest caz.

zodia scorpion

Deși persoanele născute sub influența acestei zodii au tendința să trăiască mai mult decât alți nativi ai horoscopului, totuși longevitatea lor vine cu o condiție importantă. Numai cei care vor reuși să se detașeze de trecut, să lase în urmă resentimentele și regretele vor reuși să aibă o viață lungă și frumoasă.

Îți este greu să crezi în ceea ce este scris în astre? Ei bine, opinia cercetătorilor va face lumină în cazul longevității. Conform unui studiu publicat în Journal of Aging Research, o echipă de cercetători din Germania  a descoperit că longevitatea are o legătură directă cu luna în care te-ai născut. Datele studiului au scos la iveală faptul că femeile născute în a doua jumătate a lunii octombrie și prima jumătate a lunii noiembrie trăiesc mai mult decât ceilalți. Bineînțeles, nu pot fi ignorați nici alți factori importanți pentru o viață lungă: alimentația, nivelul de poluare, activitatea fizică și genetica.

Nativii născuți în zodia Scorpion sunt avantajați la capitolul longevitate, însă trebuie să țină cont și de sfaturile legate de stilul de viață. Indiferent de vârsta la care vor înceta din viață, important este să se bucure din plin de fiecare moment.

Află și cum vei muri în funcție de zodia în care te-ai născut!

Articolul urmator
„Împărații hotarului” de Daria Logofătu: a treia apariție din seria „Hotare” e cea mai captivantă de până acum
„Împărații hotarului” de Daria Logofătu: a treia apariție din seria „Hotare” e cea mai captivantă de până acum
Care este cea mai mare calitate a ta?
Incepe quiz
Care este cea mai mare calitate a ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (26)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.