Cel mai hot burlac al momentului: prințul Dubaiului

Duminică, 23.10.2016
de Alexa Galgau

Pentru femeile care visează la prinți perfecți pe cai albi, rupți din basme, avem vești bune: există un prinț real care bifează absolut toate cerințele din lista care descrie calitățile bărbatului perfect! Este tânăr, putred de bogat, incredibil de frumos, romantic, artistic și atletic. Nu avem nicio urmă de îndoială că prințul Dubaiului este cel mai hot burlac al momentului, dar dacă vrei să te convingi și tu, citește mai multe despre el și află de ce ne-a cucerit inimile!

Cel mai hot burlac: Făt-Frumos din Dubai

Prințul Dubaiului, Hamdan bin Mohammed Al Maktoum, este un bărbat căruia nu îi lipsește nimic, iar viața a fost foarte generoasă cu el din toate punctele de vedere. Cu toate că mulți tineri ajung să nu își mai vadă lungul nasului atunci când sunt privilegiați, cel mai hot burlac al momentului nu este nici pe departe un băiat răzgâiat care nu știe cum să se mai împăuneze cu averile sale. Dimpotrivă, prințul Dubaiului, acest veritabil Aladdin al zilelor noastre, are atât de multe calități și o personalitate atât de frumoasă, încât orice femeie s-ar putea îndrăgosti instant de el, nu de banii lui!

Hamdan bin Mohammed Al Maktoum este un mare iubitor de animale, arătându-ne astfel că are o gingășie sufletească pe care o întâlnești rar în ziua de azi. Animalele lui preferate sunt caii și deține o herghelie de care se îngrijește. În plus, el participă la curse internaționale și a câștigat un concurs important de călărie în Franța, în 2014. 

 

O fotografie postată de Fazza (@faz3) pe

De asemenea, prințul Dubaiului este un filantrop renumit și este implicat într-o mulțime de acțiuni de caritate. Pe contul lui de Instagram, unde are peste 4 milioane de urmăritori, poți vedea inclusiv poze cu prințul donând sânge, pentru a-și încuraja și fanii să facă același lucru. 

 

O fotografie postată de Fazza (@faz3) pe

Tânărul Aladdin modern este și patronul onorific al unui centru dedicat persoanelor bolnave de autism și donează bani pentru echiparea marilor spitale. Și ceea ce cucerește la el în mod special este faptul că se vede că nu o face doar pentru a-și „lustrui” imaginea, ci pare să fie într-adevăr un om bun, interesat de bunăstarea altora. Prințul a uimit mereu cu deschiderea sa și cu faptul că este mereu bun și zâmbitor cu toată lumea, indiferent de statut. 

 

O fotografie postată de Fazza (@faz3) pe

 

O fotografie postată de Fazza Fans (@fazza) pe

Iar în viața de zi cu zi, prințul este un bărbat obișnuit, căruia îi place să se îmbrace sport și să poarte șepci, să meargă la festivaluri locale și să se implice în maratonul anual, pentru că este o persoană foarte activă! O altă pasiune mare a lui este fotografia, ceea ce l-a determinat să pună bazele unei noi competiții (Hamdam International Photography Award), al cărei premiu mare este de 400.000 de dolari. 

 

O fotografie postată de Fazza (@faz3) pe

Cel mai hot burlac al momentului este un prinț în toată puterea cuvântului, dupa care femeile din toată lumea sunt înnebunite. Le poți condamna?

Află și cine este cel mai sexi medic în viață!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (5)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!