Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Cine sapă groapa altuia cade singur în ea! Care sunt zodiile cărora li se potrivește proverbul

Alexa Galgau

Expresia „Cine sapă groapa altuia cade singur în ea” se dovedește a fi adevărată de cele mai multe ori, iar persoanele care vor să le facă rău altora ajung să își facă mai degrabă rău lor însele. Există două zodii care ajung în această situație din cauză că sunt impulsive și orgolioase, nu neapărat pentru că ar avea tendința de a complota. Faptul că sunt semne de foc le face să acționeze adesea fără a gândi prea mult înainte, ceea ce regretă adesea de-a lungul vieții. 

Află care sunt cele două zodii cărora li se potrivește perfect expresia de mai sus!

Cine sapă groapa altuia...

Berbecul

Berbecul, una dintre cele mai impulsive zodii din horoscop, nu este o persoană care să accepte înfrângerea cu demnitate sau cu ușurință. Fiind guvernat de planeta Marte, acest războinic al zodiacului nu suportă să nu câștige mereu și, dacă se întâmplă să piardă, prima lui reacție este una plină de agresivitate. 

Berbecul nu este în mod special o persoană care să comploteze, dar poate fi răzbunător dacă cineva îi face un mare rău. Din cauză că se aruncă tot timpul cu capul înainte, fără a-și face un plan de acțiune, lui i se aplică perfect expresia „Cine sapă groapa altuia cade singur în ea”. Nu de puține ori se întâmplă ca nativul, orbit de furie, să pună la cale o răzbunare și apoi, la scurt timp, să uite de ce a fost supărat. Din păcate, chiar dacă lui îi trece repede frustrarea, răul a fost deja comis și iertarea vine greu sau deloc. El poate pierde multe prietenii și parteneriate din cauza acțiunilor sale pripite, stârnite de furie. 

Fiind foarte competitiv din fire, Berbecul este motivat să câștige prin eforturile sale, dar uneori se lasă atras de ideea de a-i pune piedici celuilalt, deși nu se poate spune că are o minte diabolică. Mai degrabă am putea spune că este copilăros și imatur din anumite puncte de vedere, ceea ce nu este ce mirare, pentru că este cea mai tânără zodie din horoscop. 

Nu se întâmplă foarte des ca un Berbec să vrea să facă rău cu adevărat, dar lipsa lui de înțelepciune este cea care îl împinge să sape groapa altuia la nervi și apoi să cadă singur în ea aproape imediat!

Leul

La prima vedere, Leul este cea mai agreabilă și fermecătoare persoană din lume, dar nu trebuie să uităm că el joacă multe roluri, din dorința de a atrage atenția celorlalți. Faptul că are un orgoliu imens nu este deloc benefic pentru relațiile pe care le are cu ceilalți, uneori fiindu-i greu să scape de competitivitatea lui extremă. La fel ca Berbecul, el este foarte impulsiv, dar nu sapă groapa altuia din furie, ci există și puțină premeditare, cel mai adesea fiind vorba despre o răzbunare din cauza orgoliului rănit. 

Nici despre Leu nu se poate spune că este diabolic, ci mai degrabă orbit de propriul ego. Vanitatea îi încețoșează adesea mintea, iar dacă este rănit acolo unde îl doare mai tare, nu uită niciodată, chiar dacă se preface a fi împăcat. În mintea lui, va „coace” tot felul de modalități (nu foarte agresive) de a se răzbuna pe cealaltă persoană. Din păcate, nu reușește să își atingă scopul cu ușurință și de multe ori își face rău și își pătează reputația la care ține mai mult decât la propria viață. 

 În lupta pentru succes și faimă, Leul își lasă uneori acasă umanitatea și devine avid după putere. Orice persoană care nu afișează susținere totală pentru orice scop grandios al său îl jignește și îl înfurie. Într-o relație amoroasă cu Leul, dacă persoana de alături nu oferă susținere permanentă și o doză zdravănă de complimente zi de zi, nativul va deveni tot mai frustrat, iar la un moment dat va încerca să scape de frustrare printr-o răzbunare care se va întoarce împotriva lui aproape garantat. În cele din urmă, Leul poate să rămână singur din cauza orgoliului său și de aceea spunem că sapă groapa altuia și cade singur în ea. Din  păcate, nu prea mai rămâne nimeni să îl scoată din ea dacă nu învață să își tempereze egoul. 

Cine sapă groapa altuia cade singur în ea” este o expresie care li se potrivește acestor două zodii impulsive, care sunt prea orgolioase pentru a lăsa lucrurile să se rezolve de la sine și simt nevoia să le vină de hac altora.

Află și în ce zodii s-au născut cei mai răi oameni!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!