Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Dacă nu te vei da bătut niciodată, vei putea ieși până și din cea mai adâncă fântână! - o parabolă evreiască despre cum să dai piept corect cu greul vieții

Alida Enache

Cu toții avem probleme. Cu toții ne lovim, zi de zi, de foarte multe situații care ne pun în dificultate. Unele ne afectează mai mult, altele ne afectează mai puțin și unele dintre ele pot chiar să ne rupă inima în două. Din păcate, viața nu a fost făcută să fie ușoară! Suntem nevoiți să trecem pin tot felul de situații, însă, ceea ce contează cu adevărat este felul în care percepem noi problemele.

Dacă nu te vei da bătut niciodată, vei putea ieși până și din cea mai adâncă fântână! Exact așa se întâmplă și în cazul problemelor de care le lovim în viața de zi cu zi. Te invit să citești în rândurile de mai jos o parabolă evreiască care te va învăța cum să tratezi corect problemele!

Imagine cu un om care merge pe o frânghie în timp ce cară bolovani

"Într-o zi, măgarul unui fermier a căzut pe fundul unei fântâni. Animalul a plâns ore întregi, în timp ce fermierul încerca să găsească o cale de a-l scoate afară. Într-un final, fermierul a decis că animalul este deja prea bătrân și că fântâna trebuia oricum astupată.

Nu mai avea rost să scoată măgarul de acolo. Drept urmare, fermierul a rugat niște vecini să-l ajute să astupe fântâna. Toată lumea a luat o lopată și a început să arunce pământ în fântână.

La început, când măgarul a realizat ce se întâmplă, a urlat din rărunchi. Dar, după puțin timp, spre surprinderea tuturor, s-a calmat. După ce au aruncat cu mai multe lopeți de pământ, fermierul a decis să se uite în groapă. Acesta a fost uimit de ceea ce a văzut. Cu fiecare lopată de pământ care-i cădea pe spate, măgarul făcea ceva uimitor. Se scutura și apoi făcea un pas mai sus. Pe măsură ce vecinii fermierului continuau să arunce pământ pe animal, el se scutura și mai făcea un pas. Curând, măgarul a atins buza fântânii și a plecat tropăind.

O să dai de multă mizerie în viața ta, mulți vor încerca să arunce cu pământ în tine. Soluția pentru a ieși din fântână este să te scuturi de el și să mai faci un pas în sus.

Fiecare dintre problemele noastre reprezintă o treaptă. Putem să ieșim din cele mai adânci fântâni, doar dacă nu ne vom da bătuți. Scutură-te și mai fă un pas în față!"

Citește și: 15 rugăciuni scurte pentru momentele în care vrei să vorbești cu Dumnezeu, dar nu ești sigur ce să spui

Surse articol: Cluber, Wisdomshare, Spanishcountryhomes

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro - timp liber

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Semnificația numerologică a anului 2022. Ce schimbări va aduce cifra 6 în viața ta (30945 vizite)
  2. 15 rugăciuni scurte pentru momentele în care vrei să vorbești cu Dumnezeu, dar nu ești sigur ce să spui (7027 vizite)
  3. Câte icoane trebuie să ai în casă ca să-ți meargă bine în viață (4978 vizite)
  4. Chiquita aduce bucuria fructului galben-natural pe străzile Bucureștiului, în cea mai recentă campanie outdoor (3994 vizite)
  5. Abandonat de mamă la naștere din cauza unui fals diagnostic cu HIV, orfanul Ionuț și-a dedicat viața salvării celorlalți (2249 vizite)
  1. Câte icoane trebuie să ai în casă ca să-ți meargă bine în viață (nota 5)
  2. Dacă nu te vei da bătut niciodată, vei putea ieși până și din cea mai adâncă fântână! - o parabolă evreiască despre cum să dai piept corect cu greul vieții (nota 5)
  3. 15 rugăciuni scurte pentru momentele în care vrei să vorbești cu Dumnezeu, dar nu ești sigur ce să spui (nota 4.6)
  4. Semnificația numerologică a anului 2022. Ce schimbări va aduce cifra 6 în viața ta (nota 3.4)
  1. Punctele cardinale: ce sunt și de ce sunt importante în zodiac (0 comentarii)
  2. 15 reguli care te ajută să ai o poză de profil ca la carte (0 comentarii)
  3. Piramida lui Maslow: ce înseamnă și cum te ajută în viața de zi cu zi (0 comentarii)
  4. 7 sfaturi pentru alegerea celui mai bun brad de Crăciun (0 comentarii)
  5. Zebra este albă cu dungi negre sau neagră cu dungi albe? Misterul a fost elucidat! (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!