Femeia din zodiac care este și înger, și demon

Victoria Dragan

Fiecare dintre noi are o parte bună și una întunecată, una pe care ne străduim toată viața să o împiedicăm să ne domine. Însă nu toată lumea reușește ori își dorește să ducă această luptă interioară. Există în zodiac o femeie care este înger și demon în același timp. Ea trece de la o latură la alta în timp record, reușind să îi bage complet în ceață pe cei din jurul ei.

Iată ce nativă a zodiacului are două laturi opuse în personalitatea ei și în ce momente trece instant de la una la cealaltă!

Înger și demon: femeia cu două fețe opuse

Simbolul astrologic al femeii care este înger și demon în același timp semnifică dualitate, instabilitate și contradicție. Această nativă poate fi dulce ca mierea într-un moment, apoi să devină iute ca un ardei, astfel că nici măcar nu ai timp să reacționezi la schimbarea ei bruscă de stare. Bineînțeles, nu se comportă astfel în orice moment, ci doar atunci când cineva o calcă pe coadă în repetate rânduri. Găsește ea un ac de cojocul lui, unul pe care să nu îl mai poată scoate de acolo în veci.

Dacă i-ai cunoscut doar una dintre laturi până acum, cu siguranță îți vine greu să crezi că această nativă poate avea o față opusă. Femeia care este înger și demon în același timp știe foarte bine ce fel de tratament să ofere și cui. Unii o cred pașnică și chiar naivă uneori, dar atunci când încearcă să profite de ea îi cunosc și latura malefică. Acum îți poate spune cuvinte frumoase, iar după aceea să îți toarne otravă în pahar. Șocant, dar adevărat.

Ești curioasă să afli cine este femeia care te poate binecuvânta ca un înger și blestema ca un demon în același timp? Ridicăm cortina și ți-o prezentăm pe nativa cu dublă personalitate a zodiacului. Ea este născută în zodia Gemeni. Nici nu te gândi să încerci să o dai pe brazdă! Nu îi va păsa prea mult de sfaturile tale, cu atât mai puțin dacă nu ești o persoană importantă pentru ea. Te amăgești degeaba dacă ai impresia că o vei putea ajuta să posede doar latura bună. Ea este cea care alege să se transforme într-un demon atunci când se simte amenințată.

Așadar, ai grijă cum te porți cu această nativă, pentru că te pot costa scump greșelile pe care le faci față de ea. Poate fi înger cu tine atunci când te place, dar nu va ezita să devină demon dacă o vei călca pe coadă.

Descoperă și cinci zodii care sunt îngeri pe această lume!

Articolul urmator Care este semnificația numărului de înger 2222 în viață și în dragoste

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (40)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.