Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Femeia din zodiac pe care nu o duce nimeni de nas

Victoria Dragan

Nu există om care să nu fi mințit ori care să nu fi manipulat măcar o dată în viață din diferite motive. Dar așa cum se spune – minciuna are picioare scurte, cel puțin în cazul anumitor persoane care își dau imediat seama când cineva încearcă să le păcălească ori să le manipuleze.

Există o nativă în zodiac pe care nimeni nu o poate duce de nas. Află care este femeia căreia nu îi face nimeni față!

femeie mandra

Nativa pe care nu o poate păcăli nimeni

Mulți au încercat să o ducă de nas, dar nu le-a mers cu ea atât de ușor. Nu numai că le-a intuit planurile mârșave, dar le-a oferit și o lecție de viață pe care să nu o poată uita niciodată. Nu își vor mai permite pe viitor să se lege de ea. Mai mult decât atât, sunt șanse mari să nu își mai dorească vreodată să ducă pe cineva de nas.

Ridicăm cortina și îți prezentăm femeia din horoscop care nu se lasă niciodată dusă de nas: Fecioara. Pe ea nu o poate păcăli nimeni, pentru că miroase minciunile și intențiile rele de la o poștă. Chiar dacă nu ești născută în acest semn zodiacal, te poți considera norocoasă dacă ai o astfel de nativă printre persoanele dragi. Poți oricând să apelezi la ea pentru a-ți oferi astfel de sfaturi de viață. Nu te va păcăli nimeni cu ea alături.

Mulți reprezentanți ai sexului opus au încercat să o păcălească pentru a o aduce în patul lor, dar nu le-a mers cu una, cu două. Femeia Fecioară nu pică în plasa cuceritorilor de renume. Ea își dă imediat seama de intențiile pe care le are un bărbat și îi întoarce imediat vorba. Nu îl lasă nici măcar să își facă speranțe, pentru că nu suportă să aibă astfel de oameni în preajma ei.

femeie mandra

Pe nativa acestui simbol astrologic nu o ajută doar intuiția să depisteze când cineva vrea să o păcălească, ci și inteligența. Ea este înzestrată cu o capacitate uimitoare de a simți ceea ce vrea să îi facă o altă persoană. Parcă i-ar citi gândurile - atât de repede realizează când cineva încearcă să o ducă de nas.

Sfaturi care te vor ajuta să fii ca femeia Fecioară

Ca să ajungi ca nativa acestei zodii, ține cont de îndrumările de mai jos:

- nu crede niciodată 100% în vorbele pe care le auzi în jurul tău, ci păstrează mereu o urmă de îndoială;

- lasă-te ghidată de intuiție atunci când nu știi ce să crezi;

- nu accepta ceea ce ți se spune, ci caută dovezi;

- nu lăsa niciodată impresia că ești naivă. Astfel îi vei descuraja pe toți cei care vor să profite de tine.

- oferă-le lecții de viață celor care înceacă să te ducă de nas.

Fecioara este femeia din zodiac pe care nimeni nu reușește să o păcălească. Ea reușește de fiecare dată să îl prindă pe picior greșit pe cel care vrea să o ducă de nas.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (85)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!