Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Gestul impresionant făcut de preoții de la Dunărea de Jos: și-au donat salariile spitalelor locale

Cristina Gherghina

Zilele acestea, Biserica a fost des criticată de oameni pentru felul în care au tratat până acum situația actuală din România, pe fondul epidemiei de coronavirus. Iată că mai există preoți care îi fac cinste lui Dumnezeu și nu au uitat care este de fapt scopul lor pe pământ. Preoții de la Dunărea de Jos au hotărât să își doneze salariile pentru a ajuta spitalele din Galați, Tecuci și Brăila, potrivit Adevărul

Pe data de 31 martie, în urma unei videoconferințe cu cei 8 protoierei de la Arhiepiscopia Dunării de Jos și la propunerea preoților din eparhie, s-a luat hotărârea creării unui fond pentru cumpărarea de aparatură medicală pentru spitalele locale. Această aparatură va fi achiziționată din salariile arhiepiscopului Casian Crăciun și al preoților din Eparhiei Dunării de Jos.

arhiepiscopul casian craciun

Sursă foto: Facebook 

Preoții de la Dunărea de Jos fac un apel către toți cei care sunt dispuși să ajute în aceste zile. Pe lângă donarea salariilor, aceștia au mai donat 10,000 de măști și se asigură că familiile aflate în dificultate primesc mâncare în fiecare zi. De asemenea, clericii doresc să achiziționeze un aparat performant de testare pentru COVID-19. 

Citește și Un om de știință avertizează: "Până la sfârșitul anului vom rămâne fără părinți și bunici"

Zilele acestea, preoții de la Dunărea de Jos s-au aflat în prima linie în ajutorarea semenilor. Au avut grijă ca oamenii sărmani, aflați în carantină sau în izolare, să aibă ce să pună pe masă și au fost donate peste 2,000 de pachete cu produse de igienă.

Ajutorul oferit din partea preoților de la Dunărea de Jos nu pare că se va opri aici, iar Arhiepiscopul Casian Crăciun le mulțumește tuturor pentru sprijinul pe care îl oferă nevoiașilor în această perioadă. 

eparhia dunarii de jos

Sursă foto: Facebook 

Fondul special eparhial pentru acordarea de sprijin în timpul pandemiei de coronavirus a fost înființat de Arhiepiscopia Dunării de Jos. Membrii Adunării Eparhiale a Dunării de Jos, clericii contribuie la acest fond, dar și cei care doresc să se alăture acestei cauze o pot face. 

Contul în care se pot face donațiile este RO98 RNCB 0141 0328 6409 0098, titular cont Arhiepiscopia Dunării de Jos, CUI 3127395, deschis la Banca Comercială Română, Sucursala Galaţi.

Citește și Oamenii de știință avertizează - acesta este simptomul ascuns al infectării cu coronavirus!

La acest moment, reamintim faptul că România a înregistrat 2,738 de cazuri de coronavirus și 116 decedați. 

Surse foto: Facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta